Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Χλωροφύλλη ΒΙΟ ΤΟΝΙCS με 39 επίσημους ευρωπαϊκούς ισχυρισμούς υγείας στον EFSA

26/6/2023 12:21:12 πμ
Στα φαρμακεία από την Amhes Phama
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Η χλωροφύλλη είναι υπεύθυνη -κατά κάποιο τρόπο- για όλη τη ζωή στη γη!». Έχει χαρακτηρισθεί ως το «αίμα των φυτών», διότι η δομή του μορίου της χλωροφύλλης είναι αρκετά παρόμοια με εκείνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η βασική διαφορά είναι ότι τα ερυθροκύτταρα περιέχουν ένα άτομο σιδήρου στο κέντρο της δομής τους, ενώ η χλωροφύλλη περιέχει μαγνήσιο. Η δρ. Ανν Γουίγκμορ, η πρώτη μετά τον Ιπποκράτη που υποστήριξε ότι η τροφή μπορεί να γίνει το φάρμακό μας, περιέγραψε τη χλωροφύλλη ως το πράσινο ελιξίριο των φυτών και των βοτάνων. Καθετί φυτικό έχει την τάση να απορροφάει νερό, μέταλλα και αέρια από το έδαφος και τον αέρα. Μέσω της φωτοσύνθεσης τα μετατρέπει σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και ενέργεια. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που αποθηκεύονται στα φυτά είναι πολύτιμα για τον άνθρωπο.

Το ελληνικό προϊόν χλωροφύλλη BIO TONICS διατίθεται πλήρως γνωστοποιημένο από τον ΕΟΦ, παρασκευασμένο από τα περίφημα εργαστήρια της ελληνικής εταιρείας Amhes Phama και πιστοποιημένο από την Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής σε συνθήκες GMP και FDA ελεγχόμενες εγκαταστάσεις. Έχει εμπλουτιστεί με ευεργετικά συστατικά όπως τη Βιταμίνη D3, η οποία σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 432/2012 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών, των μυών.

Περιέχει επίσης Ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση του DNA, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών, των μαλλιών, του δέρματος, στα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία, στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, στη φυσιολογική γονιμότητα & αναπαραγωγή.

Επίσης, περιλαμβάνει Βιταμίνη A και Χλωρέλλα, ενώ επηρεάζει ευεργετικά τα επίπεδα σακχάρου και χοληστερόλης και προάγει το μεταβολισμό, βοηθώντας το πεπτικό σύστημα στη φυσιολογική λειτουργία του παχέος εντέρου. Περιλαμβάνει ακόμα Sodium Copper Chlorophyllin που συμβάλλει στην ανακούφιση από τη γαστρική δυσφορία και Πρωτεΐνη Αρακά που προσφέρει αντιοξειδωτικές και αντιυπερτασικές ιδιότητες και ρυθμίζει τη βακτηριακή δραστηριότητα του εντέρου. Κυκλοφορεί στα φαρμακεία από την Amhes Phama.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από τη Medem
Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο






Σχετικά άρθρα

Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης