Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η QPROJECT σχεδίασε και ολοκλήρωσε ολική ανακαίνιση του φαρμακείου Ειρήνη Βάρδα στις Αχαρνές

7/3/2017 4:02:45 μμ
Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα δημιουργήματα της QPROJECT
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το φαρμακείο της κ. Ειρήνης Βάρδα στις Αχαρνές, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ιδιαίτερα δημιουργήματα της QPROJECT.


Ένα σύμπλεγμα από μεταλλικά δέντρα στην εξωτερική όψη του, χαρακτηρίζουν το φαρμακείο ως κομβικό σημείο Yγείας, Δύναμης και Γνώσης, συμβολισμούς που προσδίδει το «ΔΕΝΤΡΟ» ως στοιχείο της φύσης.


Είναι κατασκευασμένα από laser-cut λαμαρίνα, ένα υλικό που μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες σχεδιαστικές ιδέες.




Το μοτίβο του «δέντρου» αναπαράγεται και στο εσωτερικό του καταστήματος και συγκεκριμένα στην οροφή, περιμετρικά στους τοίχους και στα έπιπλα.



Στην οροφή έχει σχεδιασθεί πλαίσιο-κάδρο που καλύπτει όλο τον εμπορικό χώρο. Είναι κατασκευασμένο από εφελκυόμενη φωτοδιαπερατή μεμβράνη ενώ ο φωτισμός της επιτυγχάνεται με led modules φωτιστικά.



Ως συνέχεια της οροφής αναπτύσσεται το κεντρικό έπιπλο του καταστήματος το οποίο αποτελεί, από σχεδιαστική και λειτουργική άποψη, τον «οδηγό» ορθής περιμετρικής κίνησης στο χώρο.

 


Λίγα λόγια για την Q PROJECT

 


Η QProject, είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

 

Οι υπηρεσίες μας:

 

Ανάλυση-Μελέτη Έργων: Σχεδιασμός έργων, εκπόνηση μελετών που σχετίζονται με την ανακαίνιση και την κατασκευή. Σχεδιασμός παρεμβάσεων καθώς και όλες οι αδειοδοτήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες, που κάθε φορά απαιτούνται από το θεσμικό πλαίσιο.

 

Κατασκευή-Ανακαίνιση: Λύσεις κατασκευής, κτιριακές εγκαταστάσεις, εργολαβικές εργασίες, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές κατασκευές.

 

Project Management: Επενδυτικά προγράμματα - business plans, στρατηγικός σχεδιασμός, επιλογή τοποθεσίας μιας επιχείρησης, merchandising, διαχείριση αποθήκης και αποθεμάτων.

 

Συντήρηση Κτιρίων: Συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Η/Μ εξοπλισμού (κλιματισμού-θέρμανσης, ενέργειας, πυρόσβεσης), κελύφους (αποκατάσταση μονώσεων, ελαιοχρωματισμοί, αποκαταστάσεις φθορών).


Για περισσότερες πληροφορίες: www.qproject.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών