Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η QPROJECT ολοκλήρωσε την ολική ανακαίνιση του φαρμακείου της Βασιλικής Παπαστάθη

17/5/2017 1:00:19 μμ
Η τεχνογνωσία που απαιτείται για τη συνένωση διαφορετικών χώρων αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η QPROJECT εκπόνησε την αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη του φαρμακείου της Βασιλικής Παπαστάθη στη Ν. Φιλαδέλφεια και προέβη στην ολική ανακαίνιση του.

Το ανακαινισμένο φαρμακείο της Β. Παπαστάθη στη Ν. Φιλαδέλφεια, αποτελεί συνένωση δυο εφαπτόμενων καταστημάτων, συνολικού εμβαδού 140τ.μ. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα από τα πιο σύγχρονα φαρμακεία της περιοχής.



Η εντυπωσιακή «κυματιστή» οροφή, διατρέχει όλο το κατάστημα και συνεχίζεται μέχρι το εξωτερικό του φαρμακείου, όπου αναδιπλώνεται και δημιουργεί την «πίσω βάση» της επιγραφής. Το υλικό της είναι μέταλλο, σε αποχρώσεις του γκρι και του λευκού.




 Οι ευρύχωροι διάδρομοι, καθώς και οι επικλινείς ραφιέρες με χρωματιστά γυάλινα διαχωριστικά (διαφορετικό χρώμα για κάθε κατηγορία προϊόντος) κάνουν εύκολη τόσο τη μετακίνηση του προσωπικού, όσο και την πλοήγηση των πελατών.



Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που προσδίδει «χαρακτήρα» σε κάθε χώρο είναι οι πολύχρωμες ψηφιακές εκτυπώσεις, με τις οποίες έχουν επενδυθεί ορισμένοι τοίχοι.


Λίγα λόγια για την Q PROJECT



Η QProject, είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.


Οι υπηρεσίες μας :


Ανάλυση - Μελέτη Έργων: Σχεδιασμός έργων, εκπόνηση μελετών που σχετίζονται με την ανακαίνιση και την κατασκευή. Σχεδιασμός παρεμβάσεων καθώς και όλες οι αδειοδοτήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες που κάθε φορά απαιτούνται από το θεσμικό πλαίσιο.


Κατασκευή - Ανακαίνιση: Λύσεις κατασκευής, κτιριακές εγκαταστάσεις, εργολαβικές εργασίες, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές κατασκευές.


Project Management: Επενδυτικά προγράμματα - Business Plans, στρατηγικός σχεδιασμός, επιλογή τοποθεσίας μιας επιχείρησης, Merchandising, διαχείριση αποθήκης και αποθεμάτων.


Συντήρηση Κτιρίων: Συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Η/Μ εξοπλισμού (κλιματισμού-θέρμανσης, ενέργειας, πυρόσβεσης), κελύφους (αποκατάσταση μονώσεων, ελαιοχρωματισμοί, αποκαταστάσεις φθορών).


Για περισσότερες πληροφορίες: www.qproject.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η φαρμακοβιομηχανία με τη σύμφωνη γνώμη του υπ. Υγείας αλλάζει τον χάρτη των συνταγογραφούμενων φαρμάκων
Στοχεύουν στο γονιδίωμα σύμφωνα με τον καθηγητή Χ. Βλαχόπουλο






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας