Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η QPROJECT ολοκλήρωσε τη μελέτη και ολική ανακαίνιση του νέου φαρμακείου Ε. Κώνστα-Ι. Μανίκαρου στο Χαϊδάρι

24/5/2018 10:17:46 πμ
Δημιούργησε ένα φαρμακείο με μια μοναδική και δυναμική εταιρική ταυτότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πρόκειται για μεταφορά, του προσφάτως ανακαινισμένου από την εταιρία μας, φαρμακείου, σε παρακείμενο χώρο μεγαλύτερου εμβαδού.


Η πρώτη ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το έτος 2016.


Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε, για λογαριασμό των πελατών μας, τη μέγιστη οικονομία κλίμακας.

Συνεπώς, τα νέα σχέδια ξεκίνησαν, λαμβάνοντας ως προαπαιτούμενο, την ένταξη και επανατοποθέτηση των υφιστάμενων επίπλων και υλικών στο νέο χώρο.


Διατηρήθηκε η μοντέρνα αισθητική, η οποία τονίζεται τόσο από την κυματιστή ψευδοροφή, από Forex, όσο και από τα φωτεινά lightboxes κατά μήκος της.



Η πρόσοψη του καταστήματος αποτελεί μια συνέχεια της κυματιστής οροφής, αποδίδοντας στο φαρμακείο μια μοναδική και δυναμική εταιρική ταυτότητα.



Καθώς ο νέος χώρος έχει μεγαλύτερο εμβαδόν, σχεδιάστηκαν και νέοι χώροι για την κάλυψη των αναγκών των πελατών (corner μακιγιάζ, παιδική γωνιά, καμπίνα αισθητικής) αλλά και των ίδιων των φαρμακοποιών (νέο εργαστήριο υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων).



Λίγα λόγια για την QPROJECT



Η QProject, είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.


Οι υπηρεσίες μας:


Ανάλυση - Μελέτη Έργων: Σχεδιασμός έργων, Εκπόνηση μελετών που σχετίζονται με την Ανακαίνιση και την Κατασκευή. Σχεδιασμός παρεμβάσεων καθώς και όλες οι αδειοδοτήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες, που κάθε φορά απαιτούνται από το θεσμικό πλαίσιο.

Κατασκευή - Ανακαίνιση: Λύσεις κατασκευής, Κτιριακές εγκαταστάσεις, Εργολαβικές εργασίες, Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, Ειδικές Κατασκευές.

Project Management: Επενδυτικά Προγράμματα - Business Plans, Στρατηγικός σχεδιασμός, επιλογή τοποθεσίας μιας επιχείρησης, Merchandising, Διαχείριση αποθήκης και αποθεμάτων.

Συντήρηση Κτιρίων: Συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Η/Μ εξοπλισμού (κλιματισμού - θέρμανσης, ενέργειας, πυρόσβεσης), κελύφους (αποκατάσταση μονώσεων, ελαιοχρωματισμοί, αποκαταστάσεις φθορών).


Για περισσότερες πληροφορίες: www.qproject.gr


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος