Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Ομάδα της Novo Nordisk Hellas «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη» στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

14/3/2024 2:36:50 πμ
Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη, η Ομάδα της Novo Nordisk Hellas «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes», με περισσότερους από 200 δρομείς, έλαβε μέρος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 10 Μαρτίου. 


Η Ομάδα αποτελούμενη από εργαζόμενους της εταιρείας, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Ολύμπιο Παπαδημητρίου, εκπροσώπους τη Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Deutsche Schule Athen), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.), αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη, επαγγελματίες αθλητές στίβου, δρομείς μεγάλων αποστάσεων, δημοσιογράφους του χώρου της υγείας καθώς και φίλους της ομάδας, συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στην Αθήνα, του Ημιμαραθωνίου Δρόμου 21 χλμ. και του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.


«Η συμμετοχή μας στον Ημιμαραθώνιο με την Ομάδα "Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη /Run to Change Diabetes" στόχο έχει να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε τον γενικό πληθυσμό της χώρας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του μπορεί να επιτευχθεί με 3 απλούς τρόπους: 1. Αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη από μία απλή εξέταση, 2. Υιοθετώντας υγιεινή διατροφή, 3. Εντάσσοντας την άσκηση στην καθημερινότητά μας», σημείωσε ο Ολ. Παπαδημητρίου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου
Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών