Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


"Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν"

9/6/2017 12:08:17 μμ
Η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ στην Κατερίνη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και με την ενίσχυση και υποστήριξη του Συλλόγου Ελληνογερμανικής Φιλίας Αλληλεγγύης Αμβούργου «Το Ελληνικό», παρουσιάζει το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 21:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης την παιδική θεατρική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν», του Γιώργου Βήχα.


«Όλοι μαζί, μέσα από τη δύναμη της τέχνης, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που μαστίζουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας σήμερα, αλλά και να δώσουμε αχτίδα αισιοδοξίας, όπως αυτή που δίνουν στα χρόνια της οικονομικής λιτότητας τα άτυπα δίκτυα ενεργών πολιτών σε όλη τη χώρα, προσφέροντας σημαντικές κοινωνικές δομές, αποτελώντας ένα κοινωνικό κεφάλαιο», τονίζουν οι συντελεστές της παράστασης.


Όλη η παραγωγή, συγγραφή του έργου, μουσική, κουστούμια, σκηνικά, σκηνοθεσία, κατασκευές για τα σκηνικά, είναι της ομάδας των εθελοντών, οι οποίοι και παίρνουν μέρος στην παράσταση.


Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ αντί εισόδου, προαιρετικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο ή τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Υπάρχει έλλειψη σε όσπρια, αλεύρι και λάδι.

Λίγα λόγια για την ιστορία του θεατρικού έργου

Τα τρία κακά ξωτικά του δάσους θέλουν δική τους την πολιτεία των ανθρώπων και με την δικαιολογία ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν το δάσος τους επιβάλλουν τη φτώχεια και τη δυστυχία. Με ποιό τρόπο μπορούν οι άνθρωποι να τους αντιμετωπίσουν; Πως θα προλάβουν το κακό; 'Aραγε υπάρχει τρόπος να νικηθούν τα πανίσχυρα ξωτικά; Η Νεφέλη προσπαθεί να βρει την λύση ταξιδεύοντας μέχρι την πολιτεία της μουσικής. «Πρέπει να ψάξεις να βρεις τη μελωδία της ζωής πρέπει να πιστέψεις πως υπάρχει» της λέει η νεράιδα. «Μην ζήσεις τη ζωή σου παρέα με το φόβο». Θα τα καταφέρει; Ποιά είναι η δύναμη που μπορεί να εξοντώσει τα ξωτικά;

Τα υπόλοιπα επί σκηνής!


ΥΓ: Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού θα σας περιμένει μια τεράστια έκπληξη!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής
Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»