Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Η GSK Ελλάδος στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

31/1/2024 10:02:48 μμ
Μαζί με τη Humanity Greece συμμετείχε στην ανακατασκευή νηπιαγωγείου στο Αρμένιο Λάρισας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πιστή στη δέσμευσή της να επιφέρει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία που επιχειρεί, η GSK Ελλάδος υλοποίησε την εθελοντική πρωτοβουλία «Together Days», στο πλαίσιο της οποίας περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι της εταιρείας ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους εθελοντές της ΑΜΚΕ Humanity Greece για την ανακατασκευή του νηπιαγωγείου του Αρμενίου Λάρισας. 


Οι υποδομές του νηπιαγωγείου υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από τις πλημμύρες και οι εθελοντές της GSK Ελλάδος, με θετική ενέργεια και προσήλωση, συμμετείχαν στον καθαρισμό και στο βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, στη διενέργεια γενικών επισκευών και στην κατασκευή παιδικής δανειστικής βιβλιοθήκης. 


Επιπροσθέτως, προχώρησαν στην τοποθέτηση σύνθετου χλοοτάπητα, στη συντήρηση και αναδιαμόρφωση της παιδικής χαράς μέσω της συναρμολόγησης και εγκατάστασης νέων παιχνιδιών και οργάνων, προσέφεραν νέο σχολικό εξοπλισμό στις δύο αίθουσες διδασκαλίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εικαστικές παρεμβάσεις από καλλιτέχνες του Art Hub Athens. 


Η δράση αυτή έρχεται σε συνέχεια του πρώτου κύματος προσφοράς της εταιρείας τον Σεπτέμβριο του 2023, οπότε και η GSK Ελλάδος προχώρησε στην έκτακτη συλλογή, μέσω των εργαζομένων της και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.


Ο Antonino Biroccio, VP & General Manager της GSK Ελλάδος, ανέφερε σχετικά: «Στην GSK Ελλάδος, πιστεύουμε στη δύναμη της συλλογικής δράσης και στο αντίκτυπο που αυτή δύναται να έχει όταν οι άνθρωποι ενώνονται για έναν καλό σκοπό. Για τον λόγο αυτό, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα η έμπρακτη υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών», σχολιάζοντας στην συνέχεια: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της GSK για την θετική τους διάθεση και αφοσίωση για την πραγματοποίηση αυτού του απτού αποτελέσματος για τα παιδιά, καθώς και την Humanity Greece για την άρτια συνεργασία και το αξιέπαινο έργο τους».


Παράλληλα, η Βασίλεια Παπαγιαννοπούλου, Government Affairs & Market Access Director της GSK Ελλάδος τόνισε: «Η πρωτοβουλία "Together Days” αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας μας για την κοινωνική ευημερία και επισημαίνει τη δύναμη της συλλογικής δράσης. Είμαστε υπερήφανοι για την εν γένει προσφορά μας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και για την ανακατασκευή του τοπικού νηπιαγωγείου του Αρμενίου Λάρισας, φιλοδοξώντας αυτή να συμβάλει ουσιαστικά στην βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας των παιδιών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν






Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή ΜΑΜ
9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους