• Χρησιμοποιείται σε μαρμελάδες, λουκάνικα, χάμπουργκερ, αλλαντικά, αλκοολούχα ποτά και δημητριακά πρωινού με φρουτάκια • Ένοχη για καρκίνους, βλάβες στο DNA, αλλεργικές αντιδράσεις και υπερκινητικότητα στα παιδιά • Πλήρη άγνοια δηλώνουν οι ελληνικές αρχές |
Ένα ακόμη «Ε» μπήκε στη μαύρη λίστα, καθώς ενοχοποιείται για την πρόκληση καρκίνου, βλαβών στο DNA, αλλεργικών αντιδράσεων και άλλων παθήσεων. Πρόκειται για χρωστική που χρησιμοποιείται σε τρόφιμα, αλλά μετά τα στοιχεία που παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων η ΕΕ ετοιμάζεται να την απαγορεύσει. |
Διαβάστε επίσης
29/3/2024 12:41:50 πμBlack out ανακοίνωσε η ΗΔΙΚΑ αυτήν την Κυριακή
Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής
29/3/2024 12:35:33 πμΌμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία