Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Η ανάδειξη του ρόλου του φαρμακοποιού στα προϊόντα αυτοφροντίδας

4/4/2018 9:30:04 πμ
Ημερίδα του Π.Φ.Σ. με Ευρωπαίους καλεσμένους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ημερίδα με θέμα:"Ευρωπαϊκό Πανόραμα: Αυτοφροντίδα και ο συμβουλευτικός ρόλος του Φαρμακοποιού" διοργανώνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, σε συνεργασία με το ΙΔΕΕΑΦ, με στόχο την προώθηση των επιδιώξεων του κλάδου, καθώς και την εκπαίδευση και ενημέρωση των Ελλήνων φαρμακοποιών!


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην Αίγλη Ζαππείου και θα εστιάσει στα προγράμματα ενημέρωσης του κοινού σε ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με τον αναντικατάστατο ρόλο του φαρμακείου στη διακίνηση των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. και την "αυτοφροντίδα".


Εκτός από τους εκπροσώπους του Π.Φ.Σ. και του ΙΔΕΕΑΦ, στην ημερίδα θα μιλήσουν επίσης η γενική γραμματέας της PGEU κ. Ilaria Pasarani, ο πρόεδρος της AESGP κ. Hubertus Cranz, η γενική γραμματέας της AESGP κ. Jurate Svarcaite και εκπρόσωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου ΕΦΕΧ.


Όλοι οι φαρμακοποιοί είναι προσκεκλημένοι σε αυτήν την ευρωπαϊκή συνάντηση, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του φαρμακείου ως μοναδικού καναλιού διακίνησης των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. και στη χάραξη ενός προγράμματος επικοινωνίας προς το κοινό για το ρόλο του φαρμακοποιού, αντίστοιχο με επιτυχημένα προγράμματα σε άλλες χώρες.


Η ημερίδα θα διεξαχθεί από τις 11:00 έως τις 17:00 του Σαββάτου και για την παρακολούθησή της παρέχονται 4 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΑΑΦ.


Θα περιλαμβάνει διαλείμματα για καφέ και light lunch και δυνατότητα parking, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση (με ακουστικά) σε όλη τη διάρκεια, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ομιλιών θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.


Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα: www.ideeaf.gr/selfcare

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις του Χ. Καραθάνου σε εκδήλωση του ΕΦΕΧ
Τι σημαίνει αυτό για τους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Μπορούν τα φαρμακεία να γίνουν «safe spots»;
Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει
Χρηματοκιβώτια με χρονοδιακόπτη: Αποτελούν λύση για τις κλοπές στα φαρμακεία;
Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής στον Καναδά
Υπο-εξυπηρετούμενοι ασθενείς στο φαρμακείο
Πώς οι φαρμακοποιοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά