Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φτιάχνοντας στο φαρμακείο μια κοινή εταιρική κουλτούρα

9/11/2017 2:13:56 μμ
Διασφαλίστε ότι η ομάδα σας θα κινείται πάνω στα δικά σας θέλω
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


To Pharmacy2020 γράφει για το ελληνικό φαρμακείο


Έχει ειπωθεί ότι «οι ηγέτες τρώνε τελευταίοι». Ο πραγματικός ηγέτης δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, κατευθύνει τα νήματα από πίσω. Εσείς, ως επικεφαλής του φαρμακείου σας, είστε υπεύθυνος για τη συνολική κατεύθυνση του προσωπικού σας. Πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ομάδα σας θα κινείται πάνω στα δικά σας «θέλω»;


Είναι δεδομένο ότι κανείς δεν μπορεί μόνος του να διευθύνει μια επιτυχημένη επιχείρηση και ότι χρειάζεται μια ομάδα ιδιαίτερα ταλαντούχων ατόμων για να διασφαλιστεί η επιτυχία. Ενώ μια οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις βασικές λειτουργίες ενός φαρμακείου, μια ομάδα υψηλών επιδόσεων θα εκτοξεύσει πραγματικά το φαρμακείο σας. Κατά κανόνα, οι ομάδες αυτές αποτελούνται από άτομα που νοιάζονται περισσότερο για το καλό του φαρμακείου από ό,τι για τον εαυτό τους. Είναι σε θέση να εντοπίζουν γρήγορα συγκρούσεις που πρέπει να αποφευχθούν ή να λυθούν πάραυτα και έχουν τη διάθεση και τη γνώση να το κάνουν. Κάθε άτομο μιας τέτοιας ομάδας θεωρεί προσωπική του υπόθεση την επιτυχία του φαρμακείου και δική σας αρμοδιότητα είναι να κινείται η ομάδα προς την επίτευξη του κοινού στόχου. Τα άτομα αυτά συνήθως ξεχειλίζουν από ενέργεια, αγαπούν τη δουλειά τους και δεν την διεκπεραιώνουν τυπικά.


Είναι αρκετά όσα αναφέραμε; Παραδόξως όχι! Αυτό που πρέπει να δημιουργήσετε τώρα είναι μια εταιρική κουλτούρα που θα υπαγορεύει από μόνη της κάθε βήμα του φαρμακείου σας. Αυτή η κουλτούρα πρέπει να γίνει κτήμα σε όλα τα μέλη του προσωπικού σας, ώστε να αναπτύξουν όλοι υψηλή αίσθηση υπευθυνότητας, να γνωρίζουν και να σέβονται τις αξίες και τους στόχους του φαρμακείου και να δημιουργηθεί αίσθημα πίστης (loyalty) στην επιχείρηση και σε εσάς προσωπικά.

Όταν όλοι φτάσουν να μοιράζονται τις ίδιες αξίες και κοινή εταιρική κουλτούρα, τότε το φαρμακείο σας είναι σίγουρο ότι θα εκτοξευθεί στην κορυφή!


To παρόν άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση.

Πηγή:http://www.pharmacy2020.gr/

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά
15 ΣΥΦΑ συμμετέχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα Φαρμακοποιών
Ξεκινούν εγγραφές και για νέα μέλη