Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


f-anazitisi: Μια ανασκόπηση με θετικό πρόσημο για το 2023

19/12/2023 10:43:12 μμ
Εξελίχθηκε το σκέλος των υπηρεσιών & επιτεύχθηκαν οι στόχοι
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το 2023 υπήρξε μια ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική χρονιά, κατά την οποία η f-anazitisi εξελίχθηκε στο σκέλος των υπηρεσιών της και κατάφερε να επιτύχει τους στόχους της.

Οι βασικοί πυλώνες σύμφωνα με τους οποίους αναπτύχθηκε η στοχοθεσία έχουν ως επίκεντρο τα παρακάτω:

  • Παροχή άμεσης και σε πραγματικό χρόνο επιστημονικής πληροφορίας.
  • Διευκόλυνση των συνδρομητών/χρηστών σε καθημερινό επίπεδο.
  • Συνδυασμό της τεκμηριωμένης επιστημονικής γνώσης με την υψηλή τεχνολογία.

Διαρκής επικαιροποίηση της βάσης

Η επικαιροποίηση του περιεχομένου πραγματοποιείται καθημερινά, από την Επιστημονική Ομάδα της f-anazitisi, με βάση τα δημοσιευμένα Δελτία Τιμών Φαρμάκων στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Φ. Συγκεκριμένα, κατά το 2023, ελέγχθηκαν και καταγράφηκαν δεδομένα από όλα τα Δελτία Τιμών που έχουν δημοσιευτεί από 05/01/2023 έως 11/12/2023, καθώς και τα Δελτία Τιμών Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων που έχουν δημοσιευτεί από 16/02/2023 έως και σήμερα.

Εμπλουτισμός επιστημονικού περιεχομένου

Η f-anazitisi έχει ως πρωταρχικό στόχο και γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την υποστήριξη του φαρμακοποιού και όλων των επαγγελματιών υγείας σε επιστημονικά θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Για αυτούς τους λόγους, το επιστημονικό περιεχόμενο εμπλουτίζεται με νέες θεματικές ενότητες, όπως η νέα ενότητα «Παθολογικά περιστατικά – Αντιμετώπιση», που ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε στους συνδρομητές κατά τη διάρκεια του 2023. Η νέα αυτή θεματική ενότητα παρέχει την απαραίτητη γνώση για πρώτης γραμμής αντιμετώπιση περισσότερων από 100 περιστατικών που εμφανίζονται στο φαρμακείο. Με σκοπό τη βέλτιστη φαρμακευτική αντιμετώπιση, κάθε παθολογικό περιστατικό έχει συνδεθεί με τις ενότητες «Το φάρμακο με μια ματιά» και «Φάρμακο & Συμπληρώματα Διατροφής», προσφέροντας με ένα «κλικ» την αναλυτική πληροφορία για κάθε σκεύασμα που προτείνεται.

Αύξηση του αριθμού των συνδρομητών

Υιοθετώντας, κατά το τελευταίο έτος, νέο σχεδιασμό και νέα εμφάνιση, η f-anazitisi έχει γίνει περισσότερο φιλική και αποτελεσματική προς το συνδρομητή της. Ταυτόχρονα, οι στρατηγικές συνεργασίες με όλα τα μεγάλα διαχειριστικά προγράμματα των φαρμακείων, την καθιστούν ένα αναντικατάστατο εργαλείο στη διάθεση πρωτίστως των φαρμακοποιών και ακολούθως όλων των επαγγελματιών της Α’ βάθμιας φροντίδας υγείας. Ως αποτέλεσμα, το 2023 προέκυψε αύξηση του αριθμού των συνδρομητών της f-anazitisi σε ποσοστό 18% περίπου.

Τεχνολογική ευελιξία

Ένας ακόμη στόχος της f-anazitisi είναι η διευκόλυνση των συνδρομητών της σε καθημερινό πρακτικό επίπεδο. Με τη χρήση και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, καταργήθηκαν οι περίπλοκοι τρόποι αναζήτησης και πλέον υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης σκευάσματος μέσω barcode ή επιλογής από συνολικές λίστες. Επιπρόσθετα, η συνδεσιμότητα μεταξύ των διαφορετικών θεματικών ενοτήτων της f-anazitisi ελαχιστοποιεί το χρόνο εύρεσης των αποτελεσμάτων από τους χρήστες, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα για εύκολη περιήγηση χωρίς εμπόδια στη ροή της εργασίας τους.


Η f-anazitisi θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να βρίσκεται δίπλα στους συνδρομητές της με αίσθημα ευθύνης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της φαρμακευτικής επικαιρότητας, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τον φαρμακοποιό/επαγγελματία υγείας και αναπτύσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες που παρέχει.


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του






Σχετικά άρθρα

Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)
Τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας;
Η f-anazitisi σας βοηθά να το αντιμετωπίσετε!
ΤΕΑΥΦΕ: Έρχεται η δυνατότητα πληρωμής εισφορών σε όλες τις τράπεζες
Αυτό ανακοινώθηκε στην 1η συνάντηση των Δ.Σ. ΠΦΣ & του Ταμείου