Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εξώδικα από τον Φ.Σ. Αττικής στον ΕΟΠΥΥ

9/8/2017 1:14:35 μμ
Τι υποστήριξε το πρωί ο Σωτήρης Μπερσίμης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής απέστειλε έγγραφα διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και επιπλέον επέδωσε δύο εξώδικα στον Οργανισμό τα οποία αφορούν, σύμφωνα με τον Κ. Λουράντο:
  • το θέμα της ασυνέπειας ως προς το χρόνο πληρωμής, γνωρίζοντας του ότι εάν δεν συμμορφωθεί στα όσα ορίζει η σύμβαση, τότε θα διεκδικήσουμε τα ποσά δικαστικώς και νομιμοτόκως και θα επιδιώξουμε και την αποκατάσταση κάθε άλλης θετικής και αποθεματικής ζημίας μας,
  •  το θέμα των τιμών και της άτακτης πληρωμής των μελών μας, καλώντας τον Οργανισμό να ανακαλέσει τη σχετική καταχρηστική και παράνομη απόφαση του, ώστε να εισπράττουν τα μέλη μας απευθείας από τον ασφαλισμένο την διαφορά τιμής μέχρι την τιμή προμήθειας καθώς και ένα εύλογο κέρδος,
  •  την εξόφληση των λογαριασμών Ιανουαρίου 2017 σε όλα ανεξαιρέτως τα φαρμακεία προ πάσης άλλης καταβολής σε μέλη μας για εμβάσματα επόμενων μηνών, και την παύση ευνοϊκής διακριτικής μεταχείριση ορισμένων μελών υπό καθεστώς αδιαφάνειας.

«Σε περίπτωση μη συμμορφώσεως θα αναγκαστούμε να εξαντλήσουμε κάθε ένδικο βοήθημα για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας των μελών μας, επιδιώκοντας τον καταλογισμό της σχετικής δαπάνης του», σημειώνει ο πρόεδρος του ΦΣΑ.


Μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Σωτήρης Μπερσίμης, υποστήριξε για άλλη μια φορά πως για το θέμα της ταχύτητας των αποπληρωμών ευθύνονται εν πολλοίς και οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί οι οποίοι δεν καταθέτουν άμεσα ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες ενημερότητες για να πληρωθούν.


Σύμφωνα με τον κ. Λουράντο, κάτι τέτοιο είναι ψευδές και υποκριτικό.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για το Epsilon Smart Ergani Advanced
Δηλώσεις Απ. Βαλτά και Κ. Λουράντο με αφορμή την ανακοίνωση της ΔηΕΦ






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο
Αντιπηκτικά & Κινολόνες: Ένας επικίνδυνος συνδυασμός!
Ο φαρμακοποιός συμβάλλει στην πρόληψη ανεπιθύμητων ενεργειών με τη βοήθεια της f-anazitisi