Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Εξεταστείτε δωρεάν για την πιθανότητα καρκίνου του δέρματος

20/4/2017 12:30:52 μμ
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα κρούσματα καρκίνου του δέρματος αυξάνονται σημαντικά παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 1980 έως και σήμερα οι διαγνώσεις ασθενών με τη νόσο έχουν τριπλασιαστεί! Ως βασικοί ένοχοι για αυτήν την αύξηση είναι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο στην παιδική ηλικία, η απότομη έκθεση μετά το χειμώνα, το άθροισμα των «ωρών» έκθεσης στον ήλιο που αυξάνεται καθώς μεγαλώνουμε, αλλά και η αισθητική του μαυρίσματος.


Σε μια χώρα με 80% ηλιοφάνεια το χρόνο, είναι κατανοητό ότι η πρόληψη του καρκίνου του δέρματος είναι υψίστης σημασίας για τη δημόσια υγεία.


Η Ελληνική Δερματολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), με χορηγό και υποστηρικτή τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène, διοργανώνει κάθε χρόνο μια εκστρατεία για την πρόληψη και τη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Πρόκειται για την «Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος», η οποία πραγματοποιείται φέτος 8-12 Μαΐου 2017!

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, εκατοντάδες εθελοντές δερματολόγοι από όλη την Ελλάδα εξετάζουν δωρεάν τους ενδιαφερομένους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τους παρέχουν συμβουλές και δείγματα προϊόντων φωτοπροστασίας.

Η εκστρατεία «Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος» αποτελεί μια σημαντική προσφορά προς την κοινωνία, καθώς κάθε χρόνο εξετάζονται εντελώς δωρεάν πάνω από 5.000 ενδιαφερόμενοι, ενώ καθιερώνει το δερματολόγο-αφροδισιολόγο ως τον κατεξοχήν ειδικό του δέρματος!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού: www.euromelanoma-greece.gr

Φωτοπροστασία με αντηλιακά Avène

Φέτος η Avène καινοτομεί συμπληρώνοντας την αντηλιακή της σειρά με δύο μοναδικά προϊόντα:

CRÈME SOLAIRE ANTIAGE 50+: Η επανάσταση σε αντηλιακή προστασία και αντιγήρανση!

Το CRÈME SOLAIRE ANTIAGE 50+ συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της αντηλιακής προστασίας με το αντιγηραντικό δραστικό συστατικό «ασκοφυλλίνη». Η ασκοφυλλίνη, έχοντας μικρό μοριακό βάρος, μπορεί να διαπεράσει την επιδερμίδα και να φτάσει στο κυρίως δέρμα, συμβάλλοντας στη σύνθεση του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης.

Η λεπτόρρευστη και ελαφριά σύνθεσή της προσδίδει ασύγκριτη ευχαρίστηση στη χρήση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά από όλους τους τύπους δέρματος.

Το CRÈME SOLAIRE ANTIAGE 50+ αποτελεί τη νέα απαραίτητη κίνηση για κάθε γυναίκα που επιθυμεί φωτοπροστασία και αντηγήρανση μαζί. 

SUNSIMED: Η συνταγογραφούμενη φωτοπροστασία!

Τα δερματολογικά Εργαστήρια Avène δημιούργησαν ένα ιατροτεχνολογικό αντηλιακό προϊόν που είναι κυρίως συνταγογραφούμενο και προσφέρει προστασία στα άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο από όλες τις βλαπτικές επιδράσεις του ήλιου. Με αποτελεσματικότητα πιστοποιημένη από διεθνούς κύρους κλινικές μελέτες, το SUNSIMED ενδείκνυται σε ακτινικές υπερκερατώσεις (KA), δερματικούς καρκίνους (εκτός μελανώματος) και στη φωτογήρανση.

Διαθέτει το αποκλειστικό σύμπλεγμα SunSitive® protection, ένα φωτοσταθερό σύστημα που παρέχει τη βέλτιστη προστασία στο σύνολο του φάσματος (UVB-UVA, ορατές, IR) και προσφέρει εξαιρετική αποτελεσματικότητα και υψηλή ασφάλεια ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα, καθώς και ένα εξατομικευμένο συστατικό-γαλακτωματοποιητή, το Phisol-K, που ευνοεί την ομοιόμορφη κατανομή του αντηλιακού.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά από όλους τους τύπους δέρματος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις