Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Επιβράβευση της επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προσφοράς στην υγεία

15/9/2017 11:03:47 πμ
Από τα Healthcare Business Awards
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με στόχο την επιβράβευση της επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προσφοράς στην υγεία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2017, τα βραβεία που διοργανώνει για 2η χρονιά το Health Daily και η Boussias Communications. Την τελετή βράβευσης που ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της υγείας, παρακολούθησαν πάνω από 400 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα της υγείας. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ με σημαντική προσφορά στην Υγεία, πανεπιστήμια, δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ιατρικές επιστημονικές εταιρείες. Δόθηκαν επίσης, βραβεία σε εθνικές/περιφερειακές πρωτοβουλίες για την υγεία, βραβεία e-health και βραβεία στις επιχειρήσεις εκτός του κλάδου, οι οποίες στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας υλοποιούν σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της υγείας.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Νίκος Βέττας, ανέδειξε στο χαιρετισμό του τον πρωταγωνιστικό ρόλο της υγείας στο σχεδιασμό όλων των σύγχρονων κρατών. Η τάση για το ορατό μέλλον είναι ότι θα αυξάνεται συνεχώς η δημόσια και η ιδιωτική δαπάνη για την υγεία. Αυξητική τάση θα έχουν και οι επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα στις υπηρεσίες υγείας, με έμφαση στην εξωστρέφεια, τόνισε, ενώ η πρόκληση για το δημόσιο σύστημα υγείας -ειδικά στη χώρα μας- είναι η απάντηση στο ερώτημα κρατικό σύστημα ή ευρύτερα δημόσιο σύστημα υγείας, ώστε να παρέχονται και τα κατάλληλα κίνητρα.


Εκ μέρους του υπουργείου Υγείας, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απένειμε βραβεία στους Συλλόγους Ασθενών ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι δράσεις όπως αυτές που βραβεύθηκαν στην τελετή βοηθούν το υπουργείο στη βελτίωση του σχεδιασμού και στη λήψη ορθών αποφάσεων στον χώρο της υγείας. Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο βουλευτής και τομεάρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος απένειμε επίσης βραβεία στους Συλλόγους Ασθενών.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης των βραβείων ήταν η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ και χορηγοί οι εταιρείες AFFIDEA Ελλάδος και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, τους νικητές, καθώς και το πλήρες video και φωτογραφίες της τελετής απονομής των βραβείων μπορείτε να βρείτε στο http://www.healthcareawards.gr/.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών