Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Έναρξη της συνεργασίας του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΣΒΙΕ

4/4/2024 11:25:59 μμ
Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στηρίζει πάντα την εκπαίδευση και επενδύει σε αυτήν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΣΒΙΕ, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ από τον Θανάση Μουχτή, Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, την Ελένη Αλειφέρη, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια και την Αγγελική Μπελώνη, φαρμακοποιό και μέλος του ΔΣ του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ. 


Η επίσκεψη αυτή αποτελεί την έναρξη μιας συνεργασίας μεταξύ των δυο οργανισμών που σκοπό έχει την ομαλότερη και αρτιότερη ένταξη του νέου δυναμικού που αποφοιτά στην αγορά εργασίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών ανήκει και η προσφορά στους σπουδαστές 100 επαγγελματικών στολών για την ειδικότητα Βοηθών Φαρμακείων.




Οι δυο φορείς αναγνώρισαν το ενδιαφέρον που εμφανίζει η αγορά εργασίας στο συγκεκριμένο τομέα αλλά και τις αυξημένες δεξιότητες που καλούνται να διαθέτουν οι συνεργάτες ενός σύγχρονου φαρμακείου. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη φαρμακευτική αγορά, για τις οποίες τους μίλησαν αναλυτικά οι εκπρόσωποι του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, θέλοντας να τους δώσουν μια σφαιρική εικόνα για την υγεία, το φάρμακο και το ελληνικό φαρμακείο. 


Η ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού για τα φαρμακεία μέλη του, αποτελεί στρατηγική επιλογή του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ στην ολοκληρωμένη στήριξη που παρέχει στο ελληνικό συνεταιριστικό φαρμακείο. Με ευχές για καλή φοίτηση και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη-συνάντηση στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΣΒΙΕ.




Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.