Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ένα φαρμακοποιό θα προσλάβει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

23/4/2018 1:57:37 μμ
Για τη στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα φαρμακοποιό πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να στελεχώσει το «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».


Το κοινωνικό φαρμακείο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών και της παροχής βασικών αγαθών στο Δήμο.


Πρόκειται για πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η οποία θα έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.


Στα απαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνονται:

  • Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  • 'Αδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού.
  • Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου. 

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι μόνιμοι κάτοικοι του ∆ήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχουν προτεραιότητα σε σύγκριση με τους λοιπούς υποψηφίους, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια.


Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση για περισσότερες πληροφορίες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Χρηματοκιβώτια με χρονοδιακόπτη: Αποτελούν λύση για τις κλοπές στα φαρμακεία;
Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής στον Καναδά
Υπο-εξυπηρετούμενοι ασθενείς στο φαρμακείο
Πώς οι φαρμακοποιοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά
ΠΦΣ: Συγκεντρώνει στοιχεία για ανεξόφλητες υποβολές φαρμακοποιών
Από όλους τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας