Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Εκσυγχρονίστηκε πλήρως το φαρμακείο του νοσοκομείου Γεννηματάς

7/9/2017 10:51:26 πμ
Πληροί όλα τα διεθνή standards
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 

Στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμισή του Φαρμακευτικού του Τμήματος προχώρησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ αναγνωρίζοντας την κομβική σημασία της λειτουργίας του στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και την συμβολή του στην εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με δεδομένη την πρόθεση της Διοίκησης να ανακαινισθεί το Τμήμα χωρίς την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού και των φορολογουμένων πολιτών, η ανακαίνιση υλοποιήθηκε μέσω των δωρεών ελληνικών εταιρειών.

Ειδικότερα το φαρμακείο επεκτάθηκε και αναδιάρθρωσε τους χώρους του καθώς και ανανέωσε τον μηχανολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό του με σύγχρονες ψυκτικές μονάδες, πλήρη εξοπλισμό υποστήριξης του πληροφοριακού συστήματος, σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και ασφάλειας.

Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Βασίλης Κεκερής, πρόθεση της Διοίκησης είναι ο πλήρης εκσυγχρονισμός του Νοσοκομείου, το οποίο αποτελεί πρότυπο Νοσοκομείο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του ασθενούς.


Από την πλευρά της Διευθύντρια του Φαρμακευτικού Τμήματος, Δρ Όλγα Οικονόμου, ανέφερε πως η αναβάθμιση αυτή «ήταν απαραίτητη ώστε να αδειοδοτηθεί το φαρμακείο και να πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή standards, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε η υποδομή για εφαρμογή νέων συστημάτων logistics και την χρήση barcode.


Επισημαίνεται δε ότι το Φαρμακευτικό Τμήμα του ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό νοσηλευομένων και εξωτερικών ασθενών λόγω του ότι το νοσοκομείο είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα στην 1η ΥΠΕ Αττικής και διαθέτει εξειδικευμένες Κλινικές και Εργαστήρια –Κέντρα Αναφοράς.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει
Η φαρμακοβιομηχανία με τη σύμφωνη γνώμη του υπ. Υγείας αλλάζει τον χάρτη των συνταγογραφούμενων φαρμάκων






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος