Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Εκδήλωση αλληλεγγύης και στήριξης του κοινωνικού ιατρείου-φαρμακείου Αθήνας

5/7/2013 1:12:14 μμ
Συναυλία με τους Γιώργο Ανδρέου, Μελίνα Κανά, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, Μαρία Παπαγεωργίου, Ευτυχία Μητρίτσα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Τρεις σημερινοί εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού συναντούν τη νεότερη γενιά του, σε ένα κοινό ρεσιτάλ αλληλεγγύης αλλά και υψηλής αισθητικής.
Ο Γιώργος Ανδρέου, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες, υπεύθυνους για την έκρηξη του έντεχνου τραγουδιού της δεκαετίας του ΄90, θα βρεθεί επί σκηνής με δύο εξίσου σημαντικές σύγχρονές του ερμηνεύτριες: την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Μελίνα Κανά. Με την Ελένη Τσαλιγοπούλου μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες κατά την κοινή πορεία τους. Με τη Μελίνα Κανά είναι η πρώτη φορά που συναντώνται οι δρόμοι τους - δρόμοι της κοινής αισθητικής και του ονείρου. Οι τρεις τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τρία νέα παιδιά, που ήδη διεκδικούν τη δική τους θέση στο στερέωμα της έντεχνης ελληνικής τραγουδοποιίας.


Την Ευτυχία Μητρίτσα παρουσίασε ο Γιώργος Ανδρέου αυτοπροσώπως, όταν επιμελήθηκε την παραγωγή του ντεμπούτου ''Μυστικού Προορισμού'' της. Τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη και τη Μαρία Παπαγεωργίου, από τα πιο δυνατά καλλιτεχνικά ζεύγη της νέας γενιάς, τους γνωρίσαμε μέσα από την Ακρόαση της Μικρής ?ρκτου και σύντομα ξεχώρισαν για το ταλέντο και την προσωπική τους γραφή.


Έξι καλλιτέχνες στη σκηνή, σε μία μουσική σκυταλοδρομία αλληλεγγύης. Έξι πρόσωπα σε όλους τους ρόλους μιας μουσικής παράστασης! Στήνουν μαζί ένα μουσικό δρώμενο, όπου οι ίδιοι παράγουν τον ήχο (πιάνο, αρμόνια, κιθάρες, ακορντεόν, τζουράδες, μεταλλόφωνα, κρουστά) και τραγουδούν. Προτείνουν τραγούδια τους, διασκευάζουν τραγούδια άλλων που αγαπούν, μπερδεύουν γλυκά εποχές και ήχους, προσωποποιώντας τη διαδρομή από την ιδιωτική έκφραση στη δημόσια ενσάρκωση, από την κληρονομιά στην ανταπόδοση, από την παράδοση στο Σήμερα.

Την Τετάρτη στις 10 Ιουλίου 2013, στις 21:00, στην κεντρική αυλή στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Τιμή εισιτηρίου: 8€
Πληροφορίες: 210 7512560


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»
Παρουσιάστηκε από τον Απ. Βαλτά στο Health World Conference






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοβιομηχανίες θα πουλούν απευθείας στους ασθενείς
Αυτή η νέα τάση καταγράφεται σε πρόσφατη δημοσκόπηση
Peifasyn Academy: Webinar για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη βιταμίνη C
Επιστημονική τεκμηρίωση και πρακτικές συμβουλές για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Εγχειρίδιο για τη διαχείριση της μη ελεγχόμενης υπέρτασης
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)