Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

Εκβιασμό με την πληρωμή των ληξιπροθέσμων προς τους κλινικάρχες από τον 'Aδωνι

5/7/2013 5:22:00 μμ
Έναν άσσο στο μανίκι του φαίνεται ότι κρύβει ο υπουργός Υγείας προκειμένου να αντιμετωπίσει την επίσχεση υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ, με την οποία απειλούν οι κλινικάρχες να απαντήσουν στην επιβολή clawback ύψους για το 2013.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Σύμφωνα με πηγές του ygeia360.gr, o Υπουργός Υγείας έχει αποφασίσει να δηλώσει κατηγορηματικά στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών ότι δεν θα λάβουν ούτε ευρώ από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς αυτούς, αν ο κλάδος τους προχωρήσει τελικά στην επίσχεση υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 'Aδωνις Γεωργιάδης θα διατυπώσει την προειδοποίηση του το Σάββατο 6 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τους εκπροσώπους των κλινικαρχών.

 

Πηγή: ygeia360.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια ιστορική στιγμή για την ψηφιακή μεταρρύθμιση του ελληνικού συστήματος υγείας
Κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν αυτό το κανάλι διανομής






Σχετικά άρθρα

Απάτες με φόντο την αποστολή ΦΥΚ κατ’οίκον
Εν τω μεταξύ την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις για τη διανομή τους από τα φαρμακεία
Medicines for Europe: Να καταργηθούν οι περιορισμοί στις εξαγωγές φαρμάκων
Μία από τις 5 συστάσεις της για την εμπορική πολιτική στην Ε.Ε.
ΗΠΑ: Νομοσχέδιο για τη διακοπή των διαφημίσεων συνταγογραφούμενων φαρμάκων
Αν ψηφιστεί, οι φαρμακευτικές εταιρείες αναμένεται να κινηθούν νομικά
Μεγάλη πτώση στις μετοχές των φαρμακευτικών εταιρειών
Εν μέσω βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή