Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Multimedia

τελευταία νέα


Έχεις αυξημένο σάκχαρο; Ενημερώσου υπεύθυνα!

14/11/2017 1:33:11 μμ
Νέο σποτ για το διαβήτη από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία - Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων δημιούργησε και έδωσε στη δημοσιότητα ένα κοινωνικό τηλεοπτικό σποτ που παροτρύνει τα άτομα με τη νόσο να απευθύνονται στους ειδικούς για την καλύτερη διαχείρισή της.

Η 14η Νοεμβρίου ορίσθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη το 1991, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη (IDF) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) που θέλησαν να αυξήσουν την ενημέρωση του κοινού για μία ασθένεια που προσβάλλει ολοένα περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.


Η εφετινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, οι οποίες χρειάζονται εξειδικευμένη αντιμετώπιση όταν πάσχουν από διαβήτη, αφού η ασθένειά τους περιπλέκεται από τις ορμονικές διαταραχές που εκ φύσεως βιώνουν κάθε μήνα (έμμηνος ρύση) και στις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους (εφηβεία, τεκνοποίηση, εμμηνόπαυση).


Σύμφωνα με τα διεθνή δεδομένα σχεδόν οι μισοί πάσχοντες από διαβήτη σε όλο τον κόσμο (205 εκατομμύρια από τα συνολικά 422 εκατομμύρια, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) είναι γυναίκες, με τον αντίστοιχο αριθμό το 2040 να υπολογίζεται ότι θα έχει αυξηθεί σε 313 εκατομμύρια.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας των Φαρμακοποιών






Σχετικά άρθρα

Perfectil TV SPOT:
Γνωρίστε τη σειρά προϊόντων Perfectil μέσω του νέου τηλεοπτικού σποτ
ΠΦΣ:
Τηλεοπτικό σποτ για το ρόλο του φαρμακοποιού
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ:
Βίντεο για τα 40 χρόνια του Όμίλου
Βάλε μάσκα! Βάλε SKIN REVERSE!
Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Farmeco για τη SKIN REVERSE της COVERDERM