Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Δωρεάν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις

16/4/2018 10:29:48 πμ
Από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για τους ανασφάλιστους πολίτες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) για δράσεις πρόληψης υγείας και ενημέρωσης των πολιτών.

Το μήνα Μάιο, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιηθούν στο Κοινωνικό Καρδιολογικό Ιατρείο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ποταμιάνου 6, Ιλίσια) καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους πολίτες, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσα στον Απρίλιο με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο τηλέφωνο 210-7258003-8 (από Δευτέρα-Πέμπτη, ώρες 12.00-16.00) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lignos@hcs.gr προκειμένου να κλείσουν συγκεκριμένη ημέρα και ώρα εξέτασης για το μήνα Μάιο.


«Διαχρονικά σταθεροί στόχοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αποτελούν η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών νόσων και, συνολικά, στοχευμένες ενέργειες για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη χρόνια φλεβική νόσο
Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους