Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού

26/4/2018 3:16:34 μμ
Επιλεγμένα Σάββατα, 10:00 - 12:30, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής», αναγνωρίζοντας τη σημασία της πληροφόρησης για θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των γυναικών με καρκίνο μαστού, διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά τα καθιερωμένα πλέον εκπαιδευτικά σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω».

 Με ανανεωμένη θεματολογία, τα σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» έχουν ως στόχο την παροχή έγκυρης, αξιόπιστης ενημέρωσης από ειδικούς επιστήμονες για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και μετά τη λήξη της.

Δηλώσεις συμμετοχής

Η συμμετοχή στα σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» είναι εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε γυναίκα έχει βιώσει καρκίνο του μαστού. Για τη συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο του Συλλόγου «'Αλμα Ζωής» 2108815444 μία εβδομάδα πριν από την εκάστοτε ημερομηνία διεξαγωγής. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 35 άτομα, ώστε να εξασφαλίζεται ο διάλογος με τους ειδικούς και η επίλυση των αποριών.

 Θεματολογία και Πρόγραμμα «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» 2018

Ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» για το 2018, θα διαρκέσει από το Μάιο έως τον Δεκέμβριο. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται συγκεκριμένα Σάββατα 10:00 -12:30 στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα, Ερμού 5, Σύνταγμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή για νέες ενημερώσεις σχετικά με τα σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω»: https://www.almazois.gr/programmata/seminaria-karkinos-mastou-apofasizw-giati-gnwrizw/


Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 88 15 444

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους