Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


"Διεκδικώντας το αύριο σήμερα – ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα"

26/1/2015 12:44:52 μμ
Νέο βιβλίο του Ανδρέα Καλλιβωκά για τον τρόπο λειτουργίας μιας υγιούς επιχείρησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ο φαρμακοποιός Ανδρέας Καλλιβωκάς υπογράφει το νέο του βιβλίο: «Διεκδικώντας το αύριο σήμερα – ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα» (Εκδόσεις: ΤΟ ΔΟΝΤΙ) που καταπιάνεται με το πάντα επίκαιρο θέμα του «επιχειρείν» στο φαρμακείο.


 

Με απολύτως κατανοητή γραφή το βιβλίο αναλύει τον τρόπο λειτουργίας μιας υγιούς επιχείρησης εστιάζοντας στη συναισθηματική νοημοσύνη και στην ανάγκη ανάπτυξης της διαλεκτικής στη σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική. Δείχνει το δρόμο και θέτει το πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοσίας.

 

Σύμφωνα με το βιβλίο, οι βασικές έννοιες που διέπουν διαχρονικά κάθε επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη πράξη βασίζονται σε 4 πυλώνες: Επικοινωνία – Πελάτης – Εξυπηρέτηση – Πώληση. Η εμβάθυνση σε αυτές τις έννοιες δεν βοηθά μόνο την επαγγελματική ανέλιξη αλλά και το ίδιο το ανθρώπινο γίγνεσθαι. Πρόκειται για έννοιες που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον Έλληνα φαρμακοποιό, αλλά μπορούν να αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο των αυριανών υγιών επιχειρήσεων.

 

Η πρακτική εφαρμογή των όσων περιγράφονται στον τομέα των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, δίνει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες και τους επιστήμονες του κλάδου.

 


Σύμφωνα με τον κ. Καλλιβωκά, επιθυμία και στόχος του βιβλίου «δεν είναι να πάρει τη θέση εξειδικευμένου συγγράμματος, αλλά να αποτελέσει ένα μικρό εγχειρίδιο σκέψης και στοχασμού, ανταλλαγής ιδεών, απόψεων και γνώσεων», θεωρώντας τη γόνιμη αμφισβήτηση προϋπόθεση για εξέλιξη και διάχυση της γνώσης· θέση την οποία ασπάζεται εξάλλου κάθε αφοσιωμένος και εμπνευσμένος επιστήμονας.

 


Σημειωτέον ότι για κάθε αντίτυπο από το βιβλίο «Διεκδικώντας το αύριο σήμερα – Ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα» που θα πωλείται είτε απευθείας από την ιστοσελίδα των εκδόσεων «Το Δόντι» είτε στις εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου, το ποσό των 5 ευρώ θα ενισχύει το «Χαμόγελο του παιδιού». Πρόκειται για ιδέα του ίδιου του συγγραφέα, την οποία υλοποιεί με χαρά ο εκδοτικός οίκος.

 

Ο συγγραφέας

Ο Ανδρέας Καλλιβωκάς είναι φαρμακοποιός στην Πάτρα από το 1978, ενώ επί 17 χρόνια εκπαιδεύει φοιτητές Φαρμακευτικής και φαρμακοποιούς, τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και ιδιωτικά, στην Πρακτική Φαρμακευτική, διδάσκοντας «Συναισθηματική νοημοσύνη», «Φιλοσοφία της επιστήμης» και «Διαχείριση του πελάτη και εξυπηρέτηση».

Τίτλος: Διεκδικώντας το αύριο σήμερα
Υπότιτλος: Ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα
Συγγραφέας: Ανδρέας Καλλιβωκάς
Κατηγορία: Λεύκωμα
Διαστάσεις: 17x24εκ
Σελίδες: 168
Έκδοση: Πάτρα, 2014
ISBN: 978-960-9772-16-7
Τιμή:12 €
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής στον Καναδά
Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει προκαλέσει τουλάχιστον 30 θανάτους από το 2012






Σχετικά άρθρα

AstraZeneca: Μια νέα θεραπευτική επιλογή για παιδιά με σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών
ΕΜΑ: Αποφάνθηκε οριστικά ότι τα φάρμακα GLP-1 δεν σχετίζονται με αυτοκτονικές τάσεις
Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη
Νέα ένδειξη & νέα δεδομένα για την πεμπρολιζουμάμπη
Σχετικά με τους καρκίνους του πνεύμονα και του τραχήλου της μήτρας
Η σωματική άσκηση ως συμπληρωματική θεραπεία χρόνιων νόσων
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που προωθεί τη θεσμοθέτησή της