Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Διάκριση ανάμεσα σε χιλιάδες για την DEMO ABEE

14/3/2018 1:09:32 μμ
Βραβεύτηκε με το Growth Award από τη Eurobank και την Grant Thornton
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης (διευθύνων σύμβουλος της Hertz / Aegean & Olympic Air), o κ. Δημήτρης Δέμος (αντιπρόεδρος της DEMO ABEE) και ο κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκης (πρύτανης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

 

Πρώτη εταιρεία στον ελλαδικό χώρο, μεταξύ χιλιάδων που μπήκαν στο μικροσκόπιο, ανακηρύχθηκε, κατόπιν αυστηρής επιλογής, η DEMO ABEE, στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», που διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από την Grant Thornton και τη Eurobank.


Η DEMO ABEE, η οποία δεν διστάζει να δημιουργεί, να καινοτομεί, να αναλαμβάνει κινδύνους και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της ελληνικής οικονομίας προς την έξοδο από την κρίση και τη διατηρήσιμη ανάκαμψη, διακρίθηκε μεταξύ 8.000 συνολικά επιχειρήσεων και αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Λειτουργική / Επιχειρησιακή βελτίωση».


Πρόκειται για μια διάκριση με μεγάλη βαρύτητα, καθώς τα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards» επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μια επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.


Οι συμμετέχουσες εταιρείες αξιολογήθηκαν για την οικονομική τους εμφάνιση και συνέπεια, την αναπτυξιακή τους πολιτική, τη λειτουργική τους κατάσταση, τις επενδύσεις τους, την εξαγωγική τους δραστηριότητα και την έξωθεν καλή τους μαρτυρία.


Στην Κριτική Επιτροπή προέδρευσαν από κοινού ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank Α.Ε., Νίκος Καραμούζης και ο διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton Α.Ε., Βασίλης Καζάς, ενώ μέλη της αποτέλεσαν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας.Φέτος, η απονομή των βραβείων έλαβε χώρα στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, παρουσία 2.000 και πλέον ατόμων, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, διευθυντές τραπεζών, μεγάλοι επιχειρηματίες, καθώς και επιφανείς οικονομικοί παράγοντες της χώρας.


Μιλώντας στους εργαζόμενους της DEMO με αφορμή τη διάκριση αυτή, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Δέμος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το Δ.Σ. της DEMO είναι υπερήφανο γι? αυτήν την κατάκτηση και καταξίωση. Τα ίδια αισθήματα πρέπει να διέπουν και όλο το επιστημονικό και εργατικό προσωπικό της εταιρείας μας, αφού ο καθένας από τη θέση του και με τον τρόπο του συνέβαλλε σε αυτήν την επιτυχία. Σε αυτό, αγαπητοί μου φίλοι, συνέβαλαν όλοι οι εργαζόμενοι στην DEMO ABEE, γι? αυτό πρέπει να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό μου. Είναι ένας στόχος που κατακτήσαμε μαζί. Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά και πρέπει να τον διατηρήσουμε. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας με όραμα και πίστη για το καλύτερο».

Η εταιρεία

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων.

Διαθέτει πάνω από 1800 σκευάσματα εγκεκριμένα σε 84 χώρες και 862 άτομα προσωπικό. Το δίκτυο πωλήσεών της εκτείνεται σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και Ωκεανία. Εξάγει το 81% της ετήσιας της παραγωγής και ακολουθεί ταχεία επέκταση της γκάμας προϊόντων της στις διεθνείς αγορές παράλληλα με την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν