Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Black out στο Αττικό Νοσοκομείο
Πάνω από 150 ασθενείς νοσηλεύονται σε ράντζα
Πότε πρέπει να γίνεται η αποκατάσταση του μαστού μετά τη μαστεκτομή;
Και γιατί οι γυναίκες διστάζουν να επανορθώσουν το στήθος τους
Γιατρούς αναζητά ο ΕΟΠΥΥ με μισθό έως 2.000 ευρώ
Για να στελεχώσουν τη νέα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας


Διαφωτιστική πληροφόρηση με το σύστημα μέτρησης σακχάρου αίματος Contour® Next One

18/12/2017 1:44:49 μμ
Αποκτώντας καλύτερη κατανόηση του διαβήτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για πολλά άτομα με διαβήτη ο φόβος των επιπλοκών, όπως οι οφθαλμολογικές διαταραχές ή οι βλάβες των αγγείων και των νεύρων, μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλης ανησυχίας. Μόνο αυτοί που διατηρούν τα επίπεδα του σακχάρου υπό έλεγχο μπορούν να μειώσουν μακροπρόθεσμα τον κίνδυνο εμφάνισης τέτοιων επιπλοκών. Η καλή κατανόηση των τάσεων του σακχάρου καθώς και η αυξημένη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι καθημερινές δραστηριότητες μπορεί να επηρεάσουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα είναι, συνεπώς, πολύ σημαντικές.

Το σύστημα μέτρησης σακχάρου Contour Next One συγχρονίζεται αυτόματα μέσω Bluetooth® με την εφαρμογή Contour® Diabetes app σε smartphones και φορητές συσκευές, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τον διαβήτη τους και προσφέροντας μια νέα λύση στη διαχείριση του διαβήτη – τόσο για τους γιατρούς, όσο και για τα άτομα με διαβήτη.

Λειτουργία smartLIGHT: άμεση πληροφόρηση για τα αποτελέσματα μέτρησης σακχάρου

Με τη λειτουργία smartLIGHT, ο μετρητής Contour Next One δίνει άμεση πληροφόρηση σχετικά με τα αποτελέσματα μέτρησης σακχάρου, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιολογήσουν αμέσως το αποτέλεσμα και να δράσουν ανάλογα.

Το κόκκινο φως σημαίνει ότι τα επίπεδα είναι κάτω από το εύρος στόχου, το πορτοκαλί ότι τα επίπεδα είναι επάνω από το εύρος στόχου, ενώ το πράσινο δείχνει ότι τα επίπεδα είναι εντός του εύρους στόχου.

Η λειτουργία smartLIGHT και η φωτιζόμενη θύρα ταινιών μέτρησης εξασφαλίζουν μια ασφαλή και εύκολη διαδικασία ελέγχου, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διατήρηση του σακχάρου υπό έλεγχο: απλά και με ακρίβεια

Χάρη στο Second-Chance sampling (δεύτερη ευκαιρία δειγματοληψίας), το αίμα μπορεί να επανατοποθετηθεί στην ίδια ταινία Contour Next μέχρι και 60 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη εφαρμογή σε περίπτωση που το πρώτο δείγμα που ελήφθη ήταν ανεπαρκές (<0,6 μl). Αυτή η δεύτερη ευκαιρία δειγματοληψίας βοηθά στην αποφυγή δεύτερου τρυπήματος και κατασπατάλησης ταινιών. Η εξαιρετική ακρίβεια είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό που κάνει το σύστημα μέτρησης σακχάρου Contour Next One να ξεχωρίζει: Τα πρότυπα ακρίβειας επιτρέπουν ένα περιθώριο σφάλματος ±15 mg/dl ή ±15%. Ο μετρητής Contour Next One έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει ένα περιθώριο σφάλματος ± 8,4 mg/dl ή ± 8,4% στο συνολικό εύρος.

Εφαρμογή Contour Diabetes app: εντοπίζοντας τα μοτίβα

Το σύστημα παρακολούθησης σακχάρου Contour Next One συγχρονίζεται αυτόματα με το Contour Diabetes app, αποθηκεύοντας τις μετρήσεις σακχάρου αίματος προκειμένου να δημιουργήσει εξατομικευμένα μοτίβα και τάσεις που επιτρέπουν στους ασθενείς να δουν πώς οι καθημερινές τους δραστηριότητες επηρεάζουν τα αποτελέσματά τους. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή, τις δραστηριότητες και τη φαρμακευτική τους αγωγή, καθώς και να καταχωρούν φωτογραφίες, σημειώσεις ή φωνητικά υπομνήματα που βοηθούν στην τοποθέτηση των αποτελεσμάτων εντός πλαισίου. Όταν καταγράφεται μια κρίσιμα χαμηλή μέτρηση, η εφαρμογή δίνει συστάσεις σχετικά με τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου αίματος.

Ο μετρητής Contour Next One με μια ματιά

  • Λειτουργία smartLIGHT για άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις μετρήσεις.
  • Second-Chance sampling που βοηθάει στην εξοικονόμηση ταινιών μέτρησης.
  • Εξαιρετικά ακριβής: Το σύστημα παρακολούθησης σακχάρουρου αίματος Contour Next One επέδειξε αυστηρότερα όρια σφάλματος ακόμη και από τα πρότυπα ακριβείας.
  • Φωτιζόμενη θύρα ταινιών μέτρησης για εύκολη μέτρηση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Συγχρονίζει τα δεδομένα αυτόματα με την εφαρμογή Contour Diabetes app.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και γιατί οι γυναίκες διστάζουν να επανορθώσουν το στήθος τους
Ο βήχας και το φτέρνισμα δεν είναι οι μόνοι υπαίτιοι εξάπλωσης του ιού


Σχετικά άρθρα

Η ΚΟΡΡΕΣ εισάγει ένα νέο αντιγηραντικό συστατικό στη βιομηχανία φυσικής ομορφιάς
Η νέα σειρά ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ για μια επιδερμίδα χωρίς ηλικία, ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση!
B∙EARTH: Ανακαλύψτε την ελληνική φυσική σειρά αντιγήρανσης προσώπου
Μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα
Πρώτο σε ακρίβεια μέτρησης της γλυκόζης αίματος το CONTOUR NEXT
Αποτελέσματα έρευνας της Diabetes Technology Society