Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργεί ο ΦΣΑ

4/12/2017 9:40:55 πμ
Με στόχο την επικαιροποίηση του μητρώου του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (Φ.Σ.Α.) προχωράει σε επικαιροποίηση του μητρώου του, δημιουργώντας μια διαδικτυακή πλατφόρμα.
Στόχος είναι να γίνει δυνατή η προσωπική πληροφόρηση των φαρμακοποιών-μελών, π.χ. για οικονομικά στοιχεία, ενημερώσεις, περικοπές κ.ά. που αφορούν το φαρμακείο, και μάλιστα πιο άμεσα και συχνότερα από ό,τι γίνεται σήμερα.

Γι' αυτό και η εγγραφή θα αφορά το φαρμακείο ως επιχείρηση και όχι τους φαρμακοποιούς, που σημαίνει ότι π.χ. ένα συστεγασμένο φαρμακείο θα κάνει μία μόνο εγγραφή και θα καταχωρήσει τα στοιχεία, στα οποία θέλει να λαμβάνει την ενημέρωση. Στη νέα πλατφόρμα καλούνται να εγγραφούν όλα τα φαρμακεία που ανήκουν στο Σύλλογο της Αττικής, προκειμένου να επιτευχθεί η ενημέρωση του μητρώου με τα πρόσφατα στοιχεία των μελών του (κινητό τηλέφωνο και email).

Η εγγραφή γίνεται μία φορά από την ιστοσελίδα: http://194.135.81.102/fsa ή από τους αντίστοιχους συνδέσμους και εικονίδια με την ονομασία «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ», που έχουν αναρτηθεί στο site του Συλλόγου: www.fsa.gr.

Κάθε φαρμακοποιός, αφού επιλέξει τη "Νέα Σύνδεση" και κάνει την εγγραφή, πρέπει να εισέλθει στην πλατφόρμα και να επιλέξει τα «Στοιχεία φαρμακείου», προκειμένου να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων του φαρμακείου του και ότι οι κωδικοί του έχουν συνδεθεί με το δικό του φαρμακείο. Διαφορετικά θα πρέπει να κάνει "διαγραφή" και επανεγγραφή. Αναλυτικά στοιχεία για όλα αυτά τα βήματα θα βρείτε εδώ

Ο Φ.Σ.Α. ενημερώνει ότι για λόγους ασφαλείας, η οποιαδήποτε εγγραφή με email και κινητό τηλέφωνο και η οποιαδήποτε κίνηση μέσα στην πλατφόρμα αποτυπώνεται και ανά πάσα στιγμή μπορούν να εντοπιστούν τα στοιχεία του χρήστη που έκανε τις κινήσεις.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο