Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Best in Pharmacy Awards 2018

15/5/2018 10:06:10 πμ
Μεγάλη η ανταπόκριση της φαρμακευτικής αγοράς για τα πρώτα βραβεία προϊόντων φαρμακείου στην Ελλάδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από την πρώτη χρονιά της θεσμοθέτησής τους τα Best in Pharmacy Awards γνωρίζουν μεγάλη ανταπόκριση από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των προϊόντων υγείας που διατίθενται από το ελληνικό φαρμακείο, έχοντας ήδη συγκεντρώσει πολλά και σημαντικά brands.

Σκοπός των Βραβείων είναι αφενός να φέρουν στο «δημόσιο φως» τα χαρακτηριστικά των προϊόντων φαρμακείου που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στους τομείς της:

  • καινοτομίας
  • μάρκετινγκ
  • συσκευασίας

καθώς και σε επίπεδο:

  • πωλήσεων
  • εκπαίδευσης φαρμακοποιών
  • προστασίας του περιβάλλοντος και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.



Αφετέρου να αναδείξουν τις δεξιότητες, τις δράσεις και τα επιτεύγματα του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν τα προϊόντα φαρμακείου.


Η εγκυρότητα και η αξιοπιστία του νέου θεσμού εξασφαλίζεται από μιας από τις πολυπληθέστερες και τις πλέον εξειδικευμένες κριτικές επιτροπές στην ιστορία των επιχειρηματικών βραβείων, στην οποία συμμετέχουν 40 διακεκριμένα στελέχη της αγοράς), με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαχαίρα, Ομότιμο Καθηγητή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.





Η διάκριση στα Best in Pharmacy Awards θα αποτυπωθεί στα προϊόντα των νικητών με την ειδική σφραγίδα (gold, silver, bronze) στη συσκευασία τους αλλά και στη γενικότερη επικοινωνία τους στη φαρμακευτική αγορά και το καταναλωτικό κοινό, αποτυπώνοντας και πιστοποιώντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις καλές πρακτικές μιας επιχείρησης στο χώρο των προϊόντων φαρμακείου.

 

Τα Best in Pharmacy Awards πέρα από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των προϊόντων υγείας προσελκύουν και το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών.


Όπως τονίζει ο φαρμακοποιός Γιώργος Κουτέπας: «Το κανάλι του φαρμακείου συνδυάζει την επιστημονική γνώση του φαρμακοποιού με αξιόπιστα προϊόντα. Μέσα σε μια τέτοια αγορά με τεράστιο όγκο πληροφοριών, η ανάδειξη και η επιβράβευση της ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων υγείας του φαρμακείου από αξιόπιστες πηγές, αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο για τον φαρμακοποιό ώστε να προσφέρει το καλύτερο στο κοινό του».


O φαρμακοποιός Βασίλης Μπιρλιράκης δήλωσε ότι: «Η επιβράβευση των καλών πρακτικών και της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική μιας κοινωνίας η οποία θέλει να προοδεύει. Αποκτά μεγαλύτερη σημασία για τον κλάδο του φαρμάκου λόγω της φύσης του προϊόντος και ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τη χώρα μας, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες εκθειάζει την μετριότητα αντί της αριστείας».

 

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου,





ενώ η απονομή των βραβείων θα γίνει σε μια ξεχωριστή τελετή που θα γίνει την Πέμπτη 12 Ιουλίου.

Υποστηρικτής:


Συνδιοργάνωση:



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών