Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Bayer Ελλάς: Διακρίθηκε στα «Bravo Sustainability Awards 2022»

7/7/2022 12:44:54 πμ
Για τις σημαντικές δράσεις της στις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Βayer Ελλάς στις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού βρέθηκε δίπλα στην τοπική κοινωνία, αναλαμβάνοντας σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες εκείνων που αγωνίζονταν για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες, προσφέροντας τα εξειδικευμένα προϊόντα της για την ανακούφιση και ενυδάτωση των ματιών και την περιποίηση των εγκαυμάτων του δέρματος.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ, καταγράφτηκαν οι ανάγκες και οι ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας και στα Αγροτικά Ιατρεία στις πληγείσες περιοχές, τόσο σε ιατροτεχνολογικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που προέκυψαν είτε λόγω των καταστροφών είτε λόγω της αυξημένης και συνεχούς προσέλευσης πληγέντων, ώστε να καλυφθούν συνολικά από την εταιρεία.
Το πιο σημαντικό όμως ήταν η ενεργοποίηση της πρωτοβουλίας FIREATHON, που ξεκίνησε από το Μάτι και την αξιοποίησή της από τους αντίστοιχους Δήμους. Πρόκειται για δύο digital εφαρμογές για θέματα πυρκαγιάς, που σχεδιάστηκαν από ευαισθητοποιημένους πολίτες που ανταποκρίθηκαν σε σχετική δράση που οργάνωσε η Bayer και αναπτύχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από την εταιρεία.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Επικεφαλής των προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας της Βayer Ελλάς, Σόνια Μουσαβερέ ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την τιμητική αυτή διάκρισή στα Bravo Sustainability Awards 2022, καθώς είναι πολύ σημαντικό να διακρίνεσαι μέσα από την κοινωνία των πολιτών. H Bayer είναι γνωστή για την παροχή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων. Καινοτομίες που υποστηρίζουν την κοινωνία, το περιβάλλον και την επιστήμη. Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν ήταν θέμα καινοτομίας αλλά θέμα ολιστικής προσέγγισης στο οποίο καταφέραμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη