Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


B∙EARTH: Ανακαλύψτε την ελληνική φυσική σειρά αντιγήρανσης προσώπου

15/1/2018 12:33:41 μμ
Μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με άξονα το τρίπτυχο «ομορφιά, υγεία, απόλαυση», η νέα ελληνική σειρά φυσικών καλλυντικών B·EARTH δημιουργεί φυσικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες σε ιδιαίτερα εκχυλίσματα, φυτικά έλαια αλλά και πρωτοποριακά βιοτεχνολογικά συστατικά.


Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό.


Η B·EARTH με την αντιγηραντική σειρά GLORIOUS συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του φαρμακείου που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα ημέρας: GLORIOUS DAY

Βελούδινη κρέμα ημέρας που ενυδατώνει σε βάθος και καταπολεμά τη γήρανση. Με 3 υαλουρονικά οξέα διαφορετικού μοριακού βάρους (3D) και το πρωτοποριακό βιοτεχνολογικό PROGELINE, η GLORIOUS DAY μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και ενισχύει τη σύσφιξη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα από ιπποφαές, φραγκοστάφυλο, ματζουράνα και πράσινο τσάι προσφέρουν έντονη αντιοξειδωτική δράση, ενώ το συστατικό NPMOIST24 χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση. Το εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς συμπληρώνει τη δραστική φόρμουλα, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και χαρίζοντας λάμψη!

Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Νυκτός: GLORIOUS NIGHT

Πλούσια κρέμα νυκτός που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος, καταπολεμά τη γήρανση της επιδερμίδας και ενισχύει την ελαστικότητά της, χάρη στην πλούσια σύνθεση με θρεπτικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα. Με βάση το υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει, χαρίζει ελαστικότητα και δρα αντιοξειδωτικά, η GLORIOUS NIGHT χαρίζει επιδερμίδα λαμπερή και γεμάτη φρεσκάδα. Έλαια Υβίσκου, Αβοκάντο και Macadamia τονώνουν την επιδερμίδα, απαλύνουν τις ρυτίδες, αναδομούν και χαρίζουν ελαστικότητα. Το οργανικό λάδι ελιάς σε συνδυασμό με την οργανική Αλόη δρουν κατά των ελεύθερων ριζών και αποτρέπουν τη γήρανση.

Ορός προσώπου Αντιγήρανσης & Λάμψης: GLORIOUS SERUM

Ορός προσώπου GLORIOUS SERUM που ξεδιψάει την επιδερμίδα, δρα αντιγηραντικά και χαρίζει λάμψη. Ο συνδυασμός 3 διαφορετικών υαλουρονικών οξέων (3D) και το βιοτεχνολογικό συστατικό PROGELINE δρουν σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος και χαρίζουν άμεσα αποτελέσματα ελαστικότητας και σύσφιξης. Περιέχει φυτικά βλαστοκύτταρα από ιπποφαές, ματζουράνα, φραγκοστάφυλλο και πράσινο τσάι που προσφέρουν έντονη αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του απορροφάται άμεσα και μεταφέρει τα πιο δραστικά συστατικά του στην καρδιά των κυττάρων, αναπληρώνοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης και κάνοντας το δέρμα να ακτινοβολεί.

Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών: GLORIOUS EYES

Απαλή αλλά ιδιαιτέρως αποτελεσματική κρέμα ματιών με φυτικά εκχυλίσματα και βιοτεχνολογικά συστατικά που ενυδατώνουν, συσφίγγουν και απαλύνουν τις ρυτίδες. Με υαλουρονικό οξύ και Αμαμηλίδα, η GLORIOUS EYES ενυδατώνει, χαρίζει ελαστικότητα και τονώνει την επιδερμίδα, μειώνοντας το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Η Αλόη προσφέρει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, το πράσινο τσάι δρα αντιοξειδωτικά και το αγγούρι, χάρη στο συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων & σακχάρων που περιέχει, είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα, με πολλές τονωτικές, αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η δράση της GLORIOUS EYES ενισχύεται με το πεπτίδιο HALOXYL, το οποίο εμφανίζει συσφιγκτικές ιδιότητες για την περιοχή γύρω από τα μάτια και δράση ενάντια στους μαύρους κύκλους.


* Έως και 98% natural .

* Δερματολογικά ελεγμένα.


Η B·EARTH παράγεται & διανέμεται στην Ελλάδα από την DNC International OE.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 034 1816.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη