Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Ενυδατώστε το σώμα σας με τα φυτικά ελληνικά καλλυντικά B-EARTH

6/3/2017 2:19:24 μμ
Με αγάπη για τη φύση και τη γυναίκα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η νέα ελληνική σειρά φυσικών καλλυντικών B·EARTH ενσωματώνει τα αρώματα, τα χρώματα και τη μαγεία της φύσης, με σκοπό να αναγεννήσουν την επιδερμίδα, να χαρίσουν υγεία στο δέρμα αλλά και να προσφέρουν μακροχρόνια αποτελέσματα ενυδάτωσης.


Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση των καλλυντικών σώματος δημιουργούν μία απολαυστική εμπειρία για όσους τα δοκιμάζουν. Κάθε προϊόν της B·EARTH έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, άλλα πάνω απ' όλα με αγάπη για τη φύση και τη γυναίκα.

Φυσική η πρώτη ύλη παρασκευής τους

Τα προϊόντα σώματος βασίζονται σε έναν κορυφαίο συνδυασμό φυσικών συστατικών από οργανική αλόη, πανθενόλη και οργανικό λάδι ελιάς, μια μαγική προσφορά της πλούσιας ελληνικής φύσης. Διατηρώντας αυτήν την ευεργετική βάση σε όλα τα προϊόντα σώματος, η εταιρεία δημιούργησε τρεις διαφορετικές σειρές αποτελούμενες από απαλό αφρόλουτρο, βελούδινο Body Lotion και κρεμώδες Body Butter, έκαστη σειρά με διαφορετική δράση και εμπλουτισμένη με διαφορετικά εκχυλίσματα.

Λάδι ελιάς

Είναι πλούσιο σε ενυδατικές, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες όπως η βιταμίνη Ε και οι πολυφαινόλες καθώς επίσης και σε ευεργετικά για την επιδερμίδα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, λόγω της καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών αλλά προσφέρει και μια αναπλαστική, επουλωτική δράση χάρη στην περιεκτικότητά του σε χλωροφύλλη.

Αλόη

Το θαυματουργό αυτό φυτό περιέχει ποικίλα συστατικά, η συνέργεια των οποίων οδηγεί στην ενίσχυση της δράσης τους. Η aloe vera είναι πηγή βιταμινών, μέταλλων και ιχνοστοιχείων αλλά και αμινοξέων. Χάρη στα συστατικά της και τη συνέργειά τους, η αλόη διεισδύει βαθιά στο δέρμα, το καθαρίζει, ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και επουλώνει τα τραύματα ενώ εμφανίζει και αντιφλεγμονώδη δράση.

Πανθενόλη

Αποτελεί συστατικό αναφοράς στην κοσμητολογία με πολλαπλή δράση τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα μαλλιά. Με μεγάλη διεισδυτικότητα, η πανθενόλη επιδεικνύει βαθειά ενυδατικές, καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.

Σειρά RELAXING – «BLISS»

Απαλό αφρόλουτρο, μεταξένιο γαλάκτωμα σώματος και κρεμώδες πλούσιο βούτυρο σώματος με ενυδατική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης (προβιταμίνη Β5).



Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με την αντιγηραντική & αντιοξειδωτική δράση του ροδιού, το οποίο είναι πλούσιο μεταξύ άλλων, σε λιπαρά οξέα ωμέγα-5, πολυφαινόλες καθώς και βιταμίνες Α, C, E που ενυδατώνουν, αναζωογονούν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ελαστικότητα.

Ο λυκίσκος και το τίλιο συνοδεύουν αρμονικά αυτήν την υπέροχη συμφωνία συστατικών και προσδίδουν ηρεμιστικές & καταπραϋντικές ιδιότητες για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα χαλάρωσης.

Σειρά REVITALIZING – «Joy»

Με αναζωογονητική και αντιοξειδωτική δράση η σειρά βασίζεται στη δυναμική συνέργεια της οργανικής αλόης, της οργανικής ελιάς και της πανθενόλης (προβιταμίνη Β5).


Έχει «παιχνιδιάρικο» και «πικάντικο» άρωμα, περιέχει δραστικά εκχυλίσματα από σταφύλι, λεβάντα και ginseng τα οποία έχουν πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Η επιδερμίδα επωφελείται από τα ευεργετικά συστατικά του σταφυλιού, όπως τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος, καθώς και τις πολυφαινόλες οι οποίες προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών. Στην προστασία του κολλαγόνου και στην τόνωση της επιδερμίδας συμβάλλει και το ginseng ενώ η λεβάντα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία κι έτσι συμβάλλει στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων απαλύνοντας τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Σειρά HYDRATING – «Passion»

Μια σειρά με «μεθυστικό» και «λουλουδένιο» άρωμα και ενυδατική, καταπραϋντική καθώς και αντιγηραντική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης (προβιταμίνη Β5).



Η σειρά «Passion» είναι εμπλουτισμένη με δραστικά εκχυλίσματα από βαλσαμόχορτο, και αγγούρι τα οποία καταπραΰνουν και προστατεύουν από τη γήρανση.

Το βαλσαμόχορτο είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, ενώ λέγεται πως οι Σπαρτιάτες το χρησιμοποιούσαν για να επουλώσουν τις πληγές τους μετά τη μάχη. Το αγγούρι δρα τονωτικά, και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες χάρη στο συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων, σακχάρων και καροτενίων που περιέχει. Η δύναμη της σειράς «Passion» συμπληρώνεται από την σεντέλα, ένα βότανο με ισχυρή δράση κατά της καταστροφής του κολλαγόνου.

  •  Χωρίς Paraben.
  •  Χωρίς Ορυκτέλαια.
  •  Χωρίς SLS.
  •  Δερματολογικά ελεγμένα.

Η B·EARTH  παράγεται στην Ελλάδα από την DNC International OE.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 034 1816.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αυξημένοι ήταν το 2023 οι έλεγχοι για απαγορευμένα χημικά συστατικά
Χρησιμοποιούνται ευρέως για την αντιμετώπιση της ακμής






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem