Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Βρέθηκε η αιτία των αυτοάνοσων νοσημάτων!
Ερευνητές προτείνουν και πολλά υποσχόμενες μεθόδους θεραπείας τους
Εισάγουμε φάρμακα από την Αλβανία;
Φαρμακοποιός καταγγέλλει πώς οι ελλείψεις φαρμάκων δημιουργούν αδιέξοδο
Αναπτύχθηκε χάπι που προφυλάσσει από τον ιό της γρίπης
Ανοίγει ο δρόμος για μια νέα εποχή στην ανάπτυξη εμβολίων


Αντιδιαρροϊκή και ενυδατική δράση για την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας

12/10/2017 2:32:10 μμ
Iατροτεχνολογικό προϊόν για την οξεία και χρόνια διάρροια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Smectidral (διοσμεκτίτης 3g+ηλεκτρολύτες) είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για την οξεία και χρόνια διάρροια και για τα επώδυνα συμπτώματα που σχετίζονται με τις γαστρεντερικές διαταραχές. Το Smectidral μειώνει τα επεισόδια της διάρροιας και τη συχνότητά τους, προωθεί την αποτοξίνωση του γαστρεντερικού περιβάλλοντος, ενώ προλαμβάνει την αφυδάτωση.

Πώς λειτουργεί το Smectidral

Ο διοσμεκτίτης είναι ένα είδος φυσικού άργιλου με κρυσταλλική δομή λεπτών διαδοχικών ινών μεγάλης προσροφητικής ισχύος, που επιτρέπει στο διοσμεκτίτη να ενσωματώσει τα υγρά του εντερικού αυλού, αυξάνοντας έτσι τη συνοχή της απέκκρισης και επιβραδύνοντας την αποβολή. Με αυτό τον τρόπο το Smectidral μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της αφυδάτωσης λόγω διάρροιας και να βοηθήσει στην επαναφορά της υδροαλκαλικής ισορροπίας, χάρη στην κατάλληλη αναλογία των ηλεκτρολυτών του προϊόντος. Η προσροφητική ισχύς του διοσμεκτίτη επιτρέπει στο Smectidral να αλληλεπιδρά με γλυκοπρωτεΐνες της μεμβράνης των βλεννογόνων που καλύπτουν τα τοιχώματα του γαστροδωδεκαδάκτυλου, τροποποιώντας τα φυσικά του χαρακτηριστικά και δημιουργώντας μια προστατευτική γέλη ενάντια στην υπερέκκριση των οξέων και των βλαβερών γαστρεντερικών ουσιών.

Δοσολογία και χρήση

Το Smectidral διατίθεται σε φακελίσκους μίας χρήσης σε σκόνη για την παρασκευή πόσιμου εναιωρήματος, το οποίο έχει ευχάριστη γεύση κρέμας με άρωμα βανίλιας.

Διαλύεται σε 50-100ml νερού και αναδεύεται σταδιακά, προκειμένου να επιτευχθεί ένα ομοιογενές εναιώρημα.

Είναι καλύτερα να χορηγείται μεταξύ των γευμάτων.

Συνιστώμενη δόση: Ενήλικες: 1 φακελίσκος, 3 φορές/ημέρα. Παιδιά: κάτω από 1 έτους: 1 φακελίσκος/ημέρα, από 1-2 ετών: 1-2 φακελίσκους/ημέρα, άνω των 2 ετών: 2-3 φακελίσκους/ημέρα.

Για τα βρέφη, διαλύεται το περιεχόμενο του φακελίσκου σε 50ml νερού και χορηγείται από το μπιμπερό σε 2-3 δόσεις ανά ημέρα. Μπορεί να αναμειχθεί με άλλο ρόφημα ή ημίρρευστη τροφή.

Σημεία προσοχής

  •  Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πάνω από 10 συνεχόμενες ημέρες. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, κρίνεται απαραίτητη η συμβουλή του γιατρού.
  •  Η μεγάλη προσροφητική ισχύς του διοσμεκτίτη μπορεί να επηρεάσει τη γαστρεντερική απορρόφηση ορισμένων φαρμάκων που λαμβάνονται από το στόμα. Ως εκ τούτου, άλλες χορηγούμενες από του στόματος θεραπείες πρέπει να λαμβάνονται μετά από το Smectidral.
  •  Δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα που πάσχουν από δυσκοιλιότητα.
  •  Τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη ή ακολουθούν μία ειδική δίαιτα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Smectidral περιέχει σάκχαρα.
  •  Πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου και να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο, σε πηγές θερμότητας, στην υγρασία και η επαφή με το νερό.

Εισαγωγή - διανομή στην Ελλάδα από την: Adelco Α.Ε. Βιομηχανία Φαρμάκων & Καλλυντικών Πειραιώς 37, Μοσχάτο, τηλ.: 210 4819311-14, www.adelco.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανοίγει ο δρόμος για μια νέα εποχή στην ανάπτυξη εμβολίων
Καλεί τους πολίτες να εγγραφούν στις οικείες ΤΟΜΥ


Σχετικά άρθρα

Διατήρησε τον ρυθμό σου και απόλαυσε τη ζωή!
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου
Δύο διακρίσεις για την Hyalumed στην Hellas Pharm!
Σημαντική υποδοχή επιφύλαξε ο κόσμος του φαρμακείου στην Hyalumed!
Συμμετοχή της φαρμακευτικής εταιρείας Bradex στην έκθεση «HELLAS PHARM»
Παρουσιάστηκαν τα νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας
Για τη γήρανση της επιδερμίδας, ο ήλιος είναι χειρότερος από το χρόνο!
Μαζί με την καμπάνια #stopsunageing της ΚΟΡΡΕΣ, λανσάρονται και νέα αντηλιακά στη σειρά Κόκκινο Σταφύλι