Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Multimedia

τελευταία νέα


Αήθης επίθεση κατά Γ. Δαγρέ για το ιδιοκτησιακό

25/10/2015 2:25:29 μμ
Στο στόχαστρο των δημοσιογράφων Μega Σαββατοκύριακο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
Θύμα λεκτικής επίθεσης έπεσε ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Γιάννης Δαγρές από δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Με αφορμή τις 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχει εξαγγείλει ο κλάδος αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα για το ιδιοκτησιακό οι δημοσιογράφοι της εκπομπής Mega Σαββατοκύριακο είχαν καλεσμένο σε τηλεοπτικό παράθυρο τον κ. Δαγρέ, προκειμένου να τον ρωτήσουν για την απεργία και μέσω αυτού, να ενημερώσουν την κοινή γνώμη.


Απροκάλυπτα και χωρίς να τηρείται ο Κώδικας της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας που επιβάλλει το σεβασμό του συνεντευξιαζόμενου οι δημοσιογράφοι -παρουσιαστές της εκπομπής εξαπέλυσαν εναντίον του, μια αήθης επίθεση από το στούντιο αν και ο κ. Δαγρές, δεν συμμετείχε στο πάνελ.


Μπροστά σε όλο αυτό σκηνικό που δημιουργήθηκε ο κ. Δαγρές στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και υπερασπίστηκε με επιχειρήματα τις επιθέσεις, που δεχόνταν στο πρόσωπό του όλος ο κλάδος.


Ενδεικτικό του κλίματος ήταν η ερώτηση των δημοσιογράφων προς τον κ. Δαγρέ "περί τεχνητής έλλειψης φαρμάκων ως μέσο πίεσης” αν και είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι φαρμακοποιοί δεν παράγουν φάρμακα απλά τα πωλούν στους ασθενείς.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι απαντά ο πρόεδρος του ΦΣΑ στο f.daily
Σε ανακοίνωσή του ο ΦΣΘ σημειώνει: «Μην πυροβολείτε τους φαρμακοποιούς»






Σχετικά άρθρα

Perfectil TV SPOT:
Γνωρίστε τη σειρά προϊόντων Perfectil μέσω του νέου τηλεοπτικού σποτ
ΠΦΣ:
Τηλεοπτικό σποτ για το ρόλο του φαρμακοποιού
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ:
Βίντεο για τα 40 χρόνια του Όμίλου
Βάλε μάσκα! Βάλε SKIN REVERSE!
Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Farmeco για τη SKIN REVERSE της COVERDERM