Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

'Αδωνις: Μισώ και σιχαίνομαι τους απεργούς

31/3/2014 4:29:18 μμ
Εμπάθεια και προκλητικότητα από τον υπουργό Υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Σοκαριστική ήταν η δήλωση του υπουργού Υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανερυθρίαστα δήλωσε προς τους εργαζόμενους των νοσοκομείων: "Μισώ και σιχαίνομαι τους απεργούς".

Η δήλωση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια ακόμη πρόσφατη δήλωσή του στην οποία είχε εκφράσει την απέχθειά του προς τους...κομμουνιστές!

Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και γιατρών στα Δημόσια νοσοκομεία δήλωσε ευθαρσώς ότι τους σιχαίνεται αλλά οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των εργαζομένων.

Η συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον υπουργό υγείας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την διαθεσιμότητα στην οποία μπαίνουν από τις 9 Απριλίου οι οδηγοί όλων των νοσοκομείων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία τους όπως στην μεταφορά αίματος υγειονομικού υλικού ακόμη και φαγητού.

Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε στους εκπροσώπους του κλάδου ότι θα καλύψει τα κενά με οδηγούς του ΕΚΑΒ τους οποίους θα αποστείλει στα νοσοκομεία.

Κατά τα άλλα αντιδράσεις υπάρχουν και για τις νέες συγχωνεύσεις που προωθεί ο 'Αδωνις στο ΕΣΥ καθώς με ειδική τροπολογία που θα περάσει σε νομοσχέδιο του θα συγχωνεύει το νοσοκομείο των Κρεστένων και το νοσοκομείο Θώρακος στην Πάτρα με κοντινά νοσηλευτικά ιδρύματα μετατρέποντας τα έτσι σε Κέντρα Υγείας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα






Σχετικά άρθρα

Πλήρης εφαρμογή του ψηφιακού φακέλου Υγείας σε ένα χρόνο, ανακοίνωσε ο υπ. Υγείας
Και δημιουργία καναλιού καινοτομίας στον προϋπολογισμό του 2025
Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα επενδύει σε Υπηρεσίες Τεχνητής Νοημοσύνης στην υγεία
«Η ΤΝ είναι μια επανάσταση που θα τα αλλάξει όλα», είπε ο πρωθυπουργός
Με 80 εκατ. ευρώ ενισχύεται η φαρμακευτική δαπάνη του ΕΟΠΥΥ για τα ιδιωτικά φαρμακεία
Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για την κατανομή των επιπλέον 300 εκατ. ευρώ