Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AbbVie: Ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο κατέκτησε στα Αριστεία της ΕΕΦαΜ

17/4/2024 7:19:23 πμ
Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η AbbVie στα Αριστεία του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η ΕΕΦαΜ


Το χρυσό βραβείο κατέκτησε η ομάδα της Ρευματολογίας της AbbVie στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος», για το λανσάρισμα του upadacitinib, ενός JAK αναστολέα για την αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Μέσω της ολιστικής στρατηγικής προσέγγισης και της συνεργασίας της ομάδας δημιουργήθηκε μια υψηλού επιπέδου εμπειρία για τη ρευματολογική κοινότητα, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης και επικοινωνίας στο πεδίο όσο και στην πραγματοποίηση επιστημονικών εκδηλώσεων, υψηλών προδιαγραφών. Οι πρωτοβουλίες της ομάδας της Ρευματολογίας της AbbVie επισφραγίστηκαν από την κατάκτηση της ηγετικής θέσης στη συνολική αγορά, μόλις 11 μήνες μετά την κυκλοφορία της θεραπείας.


Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», απονεμήθηκε για τη συμβολή της στην ευημερία και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων.


Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της AbbVie, Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη σημείωσε ότι: «Αυτές οι δύο διακρίσεις ανήκουν σε όλους τους συναδέλφους της AbbVie και μάς κάνουν εξαιρετικά υπερήφανους καθώς ακουμπούν σε δύο από τους πιο νευραλγικούς τομείς της δραστηριότητάς μας, όπως την ανοσολογία και την προσφορά μας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η αφοσίωση, το πάθος και ο ζήλος για συνεργασία όλων των συνεργατών μας, σε όλα τα πεδία, μας γεμίζει με έμπνευση και με δύναμη για να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους υπερβαίνουμε, για να πετυχαίνουμε περισσότερα, για περισσότερους ανθρώπους».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.