Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

5/6: Webinar με θέμα τον κνησμό και την κνίδωση

31/5/2013 12:15:31 μμ
Το 15ο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο Π.Φ.Σ. και το ΙΔΕΕΑΦ την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στις 15:00.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Τo 15ο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Κνησμός, κνίδωση ή και τα δύο; Το σύμπτωμα, η νόσος και οι θεραπευτικές επιλογές" θα πραγματοποιήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στις 15:00.


Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου, αλλεργιολόγος, διευθυντής Αλλεργιολογικού Τμήματος, 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Χορηγός του σεμιναρίου είναι η εταιρεία MSD.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.ideeaf.gr/webinars.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη συν-προώθηση του εμβολίου Gardasil 9®
Κρίνει πως η κατάργησή της τα υποβιβάζει σε προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά την επαναφορά της ταινίας γνησιότητας στα ΜΗΣΥΦΑ
Κρίνει πως η κατάργησή της τα υποβιβάζει σε προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας
9ο Συνέδριο «Το Φαρμακείο του Αύριο»
«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»
ΠΦΣ: Ξεκινούν οι εγγραφές στα δωρεάν σεμινάρια του Health Hub
Αφορούν τομείς όπως η φαρμακευτική φροντίδα και η ενσωμάτωση της ΑΙ στη φαρμακευτική πρακτική