Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


3 μοναδικά επιστημονικά βιβλία για την υγεία σας!

6/10/2017 2:21:05 μμ
Μεγάλη προσφορά: 10 ευρώ το κάθε βιβλίο!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σήμερα, 16 χρόνια μετά από αλλεπάλληλες εκδόσεις που έγιναν στην κυριολεξία ανάρπαστες και με ελάχιστους εναπομείναντες πια τίτλους βιβλίων μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια μοναδική προσφορά για το κοινό, για όλους εκείνους που έχασαν ή δεν είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν κάποια από αυτά.


Έτσι, και για το μήνα Νοέμβριο, οι εκδόσεις ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πραγματοποιούν book bazaar στους 3 εναπομείναντες τίτλους βιβλίων. Η μοναδική προσφορά μας είναι να κοστίζει κάθε βιβλίο μόνο 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής).


Παρακάτω εκθέτουμε συνοπτικά την περιγραφή των βιβλίων για τα οποία ισχύει η προσφορά μας:

«Φαρμακοδιατροφική» (Διατίθενται 102 αντίτυπα)



Η τροφή εχθρός ή σύμμαχος στη φαρμακοθεραπεία;
Τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται να τρώει ο ασθενής όταν παίρνει ένα φάρμακο, πότε να παίρνει το φάρμακο σε σχέση με τα γεύματα, τι δίαιτα πρέπει να ακολουθήσει για την πάθηση για την οποία χρησιμοποιείται το φάρμακό του, ποια τρόφιμα επιδεινώνουν την πάθηση για την οποία δίνεται το φάρμακό του κτλ. Ένα βιβλίο που δίνει τη δυνατότητα στους επιστήμονες της υγείας να μεγιστοποιούν τα οφέλη της φαρμακευτικής αγωγής με τη σύσταση των κατάλληλων τροφών, αλλά και να προτείνουν κατάλληλες δίαιτες στον ασθενή λαμβάνοντας υπόψη τη φαρμακευτική του αγωγή. Για παραγγελίες πατήστε εδώ: http://www.f-eshop.gr/product.php?id=597

«Οδηγός επαγρύπνησης για τους ασθενείς με ανεπάρκεια g6pd» (Διατίθενται 179 αντίτυπα)



Ο πρώτος στην Ελλάδα συνοπτικός οδηγός φαρμακοεπαγρύπνησης για τους ασθενείς με ανεπάρκεια g6pd, βασισμένος στη σύγχρονη βιβλιογραφία και τις πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες των διεθνών οργανισμών υγείας. Περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανεπάρκεια g6pd: διάγνωση, κλινική εικόνα, αντιμετώπιση & 135 μονογραφίες φαρμάκων (ακόμα και αυτών που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα), δρογών, χημικών ουσιών και τροφίμων που θα πρέπει να αποφεύγονται ή να χορηγούνται με προσοχή στα άτομα που πάσχουν από ανεπάρκεια g6pd.
Με πλήρεις οδηγίες, πίνακες και λεξικά για τη γρήγορη κατανόηση των όρων του κειμένου. Για παραγγελίες πατήστε εδώ: http://www.f-eshop.gr/product.php?id=591

«Οδηγός αρωματοθεραπείας» (Διατίθενται 110 αντίτυπα)


Ο Οδηγός συνιστά μια στέρεη και συνεκτική βάση για τη συστηματική ενασχόληση με το πεδίο της αρωματοθεραπείας και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία της υγείας αλλά και για όποιον επιθυμεί να προσεγγίσει τον κόσμο των αιθέριων ελαίων. Καταγράφονται τα 54 σημαντικότερα αιθέρια έλαια σε μορφή μονογραφιών, με τις χρήσεις, τις ιδιότητες, τα προτεινόμενα μείγματα και τις προφυλάξεις για κάθε αιθέριο έλαιο σε μία σελίδα, παρέχοντας τη βάση για τη γνωριμία με τα αιθέρια έλαια αλλά και για την ασφαλή χρήση τους. Ο Οδηγός δίνει ακόμη τη δυνατότητα εύρεσης, με τρόπο απλό και χρηστικό, των κατάλληλων αιθέριων ελαίων για ένα εύρος παθολογικών καταστάσεων, προτείνοντας επίσης και τη μέθοδο με την οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Για παραγγελίες εδώ: http://www.f-eshop.gr/product.php?id=619


Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε τηλεφωνικά στο 210 2829552, εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
Γράφει ο Κώστας Μαριάκης, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control