Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


350 χρονών έγινε η Merck!

22/5/2018 11:24:10 πμ
Και δωρίζει 3.500 γεύματα σε μαθητές στην Αττική
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακευτική εταιρεία Merck, γιορτάζει φέτος την 350ή επέτειό της μαζί με τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους εταίρους της και με κεντρικό σύνθημα "Always curious – Imagine the next 350 years”: «Ανεξάντλητη περιέργεια – Ας φανταστούμε τα επόμενα 350 χρόνια».

Ο Ιωάννης Βλόντζος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος δήλωσε: «Το 1668, ο φαρμακοποιός Friedrich Jacob Merck έθεσε τον ακρογωνιαίο λίθο γι? αυτό που είναι σήμερα η Merck - μια παγκόσμια εταιρεία επιστημών και τεχνολογίας. Τα 350 χρόνια είναι ένας απίστευτος αριθμός, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς όλα όσα έχουν συμβεί στον κόσμο της επιστήμης από το 1668 μέχρι σήμερα. Είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη συνεισφορά της Merck και παραμένουμε περίεργοι για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον!».


Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης ο κ. Βλόντζος πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Merck Ελλάδος που καθημερινά δίνει τον αγώνα της και να εκφράσω την απέραντη εκτίμησή μου σε όλους τους συναδέλφους που από το 1971, που ιδρύθηκε η Merck στην Ελλάδα, βάζουν το λιθαράκι τους στο μωσαϊκό των επόμενων 350 χρόνων της Merck!


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 350 χρόνων της Merck και της Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο Ιωάννης Βλόντζος ανακοίνωσε μία γιορτινή πράξη αγάπης από τη Merck Ελλάδος. Όλοι οι εργαζόμενοι της Merck συμμετείχαν σε ένα ψηφιακό ταξίδι στο χρόνο και στα σημαντικότερα ορόσημα της εταιρείας. Σχηματίζοντας μία αλυσίδα και περνώντας τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον, ολοκλήρωσαν όλοι μαζί το ψηφιακό ταξίδι προσφέροντας ως δωρεά 3.500 γεύματα σε μαθητές της Αττικής, μέσω του εξειδικευμένου προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis, με στόχο την καταπολέμηση της επισιτιστικής ανασφάλειας και την προαγωγή της υγείας των μαθητών.


Πολλές εκδηλώσεις για τα 350 χρόνια ιστορίας της Merck έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και άλλες θα λάβουν χώρα τους επόμενους μήνες από θυγατρικές της Merck σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με σύνθημα "Always curious – Imagine the next 350 years” | «Ανεξάντλητη περιέργεια – Ας φανταστούμε τα επόμενα 350 χρόνια», καθώς η περιέργεια ήταν ανέκαθεν η δύναμη που οδηγεί τη Merck και προωθεί μια κουλτούρα πάθους για την επίτευξη ανθρώπινης προόδου και τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα