Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


27-28/2/2015: Σεμινάριο Infinite Possibilities

13/2/2015 1:35:06 μμ
"Τhe Art of Changing your Life" στο APIVITA Experience Store
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τη Σοφία Κουτσιανά το σεμινάριο που βασίζεται στο best seller βιβλίο Infinite Possibilities: The Art of Living Your Dreams, του διάσημου συγγραφέα Mike Dooley και έχει μεταμορφώσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

 

'Αλλαξε τη Σκέψη σου - Μεταμόρφωσε τη Ζωή σου

Η Θετική σκέψη μπορεί να κάνει τα Όνειρά σου Πραγματικότητα

Οι σκέψεις πραγματοποιούνται σχηματίζοντας τη ζωή σας. Αυτή είναι η βασικότερη αρχή για οποιαδήποτε αλλαγή. Η τέχνη τού να ζεις ολοκληρωμένα περιλαμβάνει σκέψεις, λέξεις, στάσεις, πεποιθήσεις και πράξεις που μπορείτε να αλλάξετε. Μήπως ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε πως εσείς γράφετε το σενάριο της ζωής σας; Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε τους τρόπους, τις τεχνικές, τις μικρές καθημερινές συνήθειες που θα φέρουν τεράστια αλλαγή στη ζωή σας. Ένας νέος, φρέσκος αέρας θα δώσει ώθηση στην καθημερινότητα, τις σχέσεις, την καριέρα, τα οικονομικά, την υγεία σας. Αρκεί η αλλαγή να ξεκινήσει από τον τρόπο που σκέφτεστε.

Ίσως ο πιο ευχάριστος, δημιουργικός τρόπος να πάτε τη ζωή και την ευτυχία σας πολλά βήματα μπροστά.


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 (6μ.μ-9μ.μ)

&

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 (11π.μ-2μ.μ)

Τhe APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6 & Κανάρη Κολωνάκι.


Κρατήσεις Θέσεων: 210 3640560

Κόστος Συμμετοχής: 120 ευρώ / Προκράτηση: 90 ευρώ (έως 20 Φεβρουαρίου).

Σχετικά με το Σεμινάριο

Το «Ιnfinite Possibilities: The Art of Changing your Life» (στα ελληνικά: 'Aπειρες Δυνατότητες: Η Τέχνη του να Αλλάξεις τη Ζωή σου) είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που σας βοηθάει να ζήσετε μια υπέροχη ζωή, κατανοώντας τη δύναμη των δικών σας σκέψεων, των πεποιθήσεων και των πράξεών σας, ένα σεμινάριο που θα σας δώσει τη δύναμη να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας.

 

Μια από τις βασικότερες αξίες του σεμιναρίου είναι πως η ευτυχία είναι θέμα επιλογής. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός και όλοι είμαστε εδώ για να δώσουμε το στίγμα μας, να μάθουμε πως τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Και καθώς οι σκέψεις πραγματοποιούνται, η φαντασία και η θετική στάση είναι τα δώρα που φέρνουν αγάπη, υγεία, αφθονία και χαρά στη ζωή μας.

Σύνοψη Σεμιναρίου

Το Infinite Possibilities έχει σχεδιαστεί για να μας δείξει πόσο δυνατοί και ικανοί είμαστε, πόσο πραγματικά απεριόριστη είναι η μαγεία της ζωής. Όλοι όσοι συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας πολύτιμες γνώσεις για:

  • τον εντοπισμό των περιοριστικών σκέψεων έτσι ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να προσελκύσουν οτιδήποτε επιθυμούν στη ζωή τους: η αγάπη, η υγεία, η χαρά, η αφθονία είναι μερικές μόνο σκέψεις μακριά
  • ανεκτίμητα εργαλεία και τρόπους για να αποκλείσουν τον αρνητισμό από τη ζωή τους, να δημιουργήσουν και να βιώσουν την ευτυχία ΤΩΡΑ: η δημιουργία νέων, εμπνευστικών πεποιθήσεων είναι ένα παράθυρο προς το μέλλον
  • την εμπιστοσύνη πως ό,τι επιθυμήσουν είναι στο χέρι τους να το επιτύχουν: οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν κινητοποίηση και δεν απαιτείται παρά μια νέα συνήθεια σήμερα, ένα απλό πλάνο δράσης που φέρνει το όνειρο πιο κοντά.

 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου 2015

Infinite Possibilities από τη Σοφία Κουτσιανά (Life and Wellness Coach / Certified Infinite Possibilities Trainer / Naam Yoga Instructor)

Αθήνα: Φεβρουάριος 2015

Λος 'Aντζελες: Απρίλιος 2015

Κολοράντο: Ιούλιος 2015

Σαν Φρανσίσκο: Αύγουστος 2015

 

 

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα του Ινστιτούτου για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει






Σχετικά άρθρα

ΕΜΑ: Τα φάρμακα με hydroxyprogesterone αποσύρονται από την αγορά της Ε.Ε.
Λόγω ζητημάτων ασφάλειας αλλά και αποτελεσματικότητας
WinMedica: Καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις για την «επιδημία» των καρδιαγγειακών νοσημάτων
Παρουσιάστηκαν στο 50ό ετήσιο Συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών
Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών
Μόνο 1 στις 5 νέες θεραπείες προέρχεται πλέον από την Ευρώπη
Δωρεάν μετρήσεις πίεσης σε 18 πόλεις της Ελλάδας
Στο πλαίσιο του May Measurement Month